2014年7月19日星期六

SDM_2002001040試験問題集、SDM_2002001050参考書勉強

Nokia SDM_2002001040認証試験を通るために、いいツールが必要です。Nokia SDM_2002001040認証試験について研究の資料がもっとも大部分になって、IT-Passports.comは早くてNokia SDM_2002001040認証試験の資料を集めることができます。弊社の専門家は経験が豊富で、研究した問題集がもっとも真題と近づいて現場試験のうろたえることを避けます。

他のたくさんのトレーニング資料より、IT-Passports.comのNokiaのSDM_2002001050試験トレーニング資料は一番良いものです。IT認証のトレーニング資料が必要としたら、IT-Passports.comのNokiaのSDM_2002001050試験トレーニング資料を利用しなければ絶対後悔しますよ。IT-Passports.comのトレーニング資料を選んだら、あなたは一生で利益を受けることができます。

IT-Passports.comのNokiaのSDM_2002001050試験トレーニング資料はPDFぼ形式とソフトウェアの形式で提供して、IT-Passports.comのNokiaのSDM_2002001050試験問題と解答に含まれています。SDM_2002001050認定試験の真実の問題に会うかもしれません。そんな問題はパーフェクトと称するに足って、効果的な方法がありますから、どちらのNokiaのSDM_2002001050試験に成功を取ることができます。IT-Passports.comのNokiaのSDM_2002001050問題集は総合的にすべてのシラバスと複雑な問題をカバーしています。IT-Passports.comのNokiaのSDM_2002001050テストの問題と解答は本物の試験の挑戦で、あなたのいつもの考え方を変換しなければなりません。

試験番号:SDM_2002001040 参考書勉強
試験科目:SDM Certification - CARE
問題と解答:全121問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:SDM_2002001050 全真問題集
試験科目:SDM Certification - NI
問題と解答:全160問

>>詳しい紹介はこちら

人はそれぞれの夢を持っています。あなたの夢は何でしょうか。昇進ですか。あるいは高給ですか。私の夢はNokiaのSDM_2002001050認定試験に受かることです。この認証の証明書を持っていたら、全ての難問は解決できるようになりました。この試験に受かるのは難しいですが、大丈夫です。私はIT-Passports.comのNokiaのSDM_2002001050試験トレーニング資料を選びましたから。私が自分の夢を実現することを助けられますから。あなたもITに関する夢を持っていたら、速くIT-Passports.comのNokiaのSDM_2002001050試験トレーニング資料を選んでその夢を実現しましょう。IT-Passports.comは絶対信頼できるサイトです。

あなたはその他のNokia SDM_2002001040認証試験に関するツールサイトでも見るかも知れませんが、弊社はIT業界の中で重要な地位があって、IT-Passports.comの問題集は君に100%で合格させることと君のキャリアに変らせることだけでなく一年間中で無料でサービスを提供することもできます。

IT-Passports.comはNokiaのSDM_2002001040認定試験に関する包括的な資料を提供します。当社のトレーニング資料は専門家が研究した最新の研究資料です。IT-Passports.comを利用したら、あなたはいつでも最新の問題集と解答を持つことができます。当社のトレーニングツールは定期的に更新しますから、常に変わっている試験の目標に従っています。実際には成功は遠くないです。IT-Passports.comが与えた道に沿って、あなたの成功への独自の道に行くことができるようになります

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/SDM_2002001050.html

NO.1 Who is responsible to present the project results in the Project Review Meetings?
A. Project Manager with support of the CPM.
B. CPM and F&C.
C. CPM with support of the Project Manager.
D. Project Controller.
Answer: A

Nokia認定試験   SDM_2002001050教材   SDM_2002001050練習問題

NO.2 Which KPI can assist the PM in the analysis of a Gross Margin deviation?
A. PARD
B. RA
C. PCA
D. SILT
Answer: C

Nokiaガイド   SDM_2002001050認定資格   SDM_2002001050

NO.3 What are necessary inputs for the creation of a rollout plan?
A. Activity sequence, duration, resource requirements and schedule constraints.
B. List of deliverables, dependencies and estimated completion time.
C. Main milestones and activity duration.
D. Site process, activity sequencing and duration.
Answer: A

Nokia参考書   SDM_2002001050合格率   SDM_2002001050   SDM_2002001050参考書   SDM_2002001050教科書

NO.4 How should integration engineer resources be planned for the RA network integration?
A. Include an estimation of local resources in the project headcount.
B. Prepare an RFQ for external suppliers with the support of Procurement.
C. Include the input from GNIC into your service cost estimation.
D. Communicate the need of integration engineers for your project during the MRM (Monthly
Resource Meeting).
Answer: C

Nokia問題集   SDM_2002001050講座   SDM_2002001050一発合格   SDM_2002001050模擬   SDM_2002001050
7. What is RTI?
A. Interface between Site quality module and IPM.
B. Interface between SAP and IPM.
C. An external database linking SAP and E-doc
D. Interface between Change management and Quality module.
Answer: B

Nokia認定資格   SDM_2002001050番号   SDM_2002001050認定
8. When does the PM need to update NELLE with customer/project data?
A. At year end.
B. After the customer forecast is received.
C. Per STP .
D. At least once a month, before period cut-off.
Answer: D

Nokia体験   SDM_2002001050教材   SDM_2002001050合格率   SDM_2002001050一発合格   SDM_2002001050   SDM_2002001050学校
9. As part of the start-up activities the PM is defining a communication plan. What is the content
of such a plan?
A. Share of responsibility, project organisation chart and escalation process.
B. Employee list with phone numbers and e-mail addresses, CT/project organisation and
communication matrix.
C. Communication matrix, meeting practices, project reporting practices, documentation needs and
escalation process.
D. Employee list with phone numbers and e-mail addresses, subcontractor list and customer
addresses.
Answer: C

Nokia入門   SDM_2002001050認定資格   SDM_2002001050   SDM_2002001050
10. What is the correct GIC to plan costs related to payment of a subcontractor responsible for
BTS commissioning?
A. 7331 Implementation.
B. 7332 Site Acquisition.
C. 7348 Project Management.
D. 7333 Construction Works.
Answer: A

Nokia   SDM_2002001050   SDM_2002001050資格   SDM_2002001050虎の巻   SDM_2002001050参考書
11. What is NOT a risk response strategy?
A. Share.
B. Ignore.
C. Enhance.
D. Mitigate.
Answer: B

Nokia書籍   SDM_2002001050通信   SDM_2002001050   SDM_2002001050ガイド   SDM_2002001050認定資格
12. In today's project status meeting with the customer, the customer PM stated the following: "
The supplier of the transmission network has a huge delay, you can't start with your activities at the
moment".How does the PM react?
A. Make a re-planning of the project and immediately release the resources.
B. Start discussions about possible claims immediately in the meeting in order to have them on the
table already.
C. Initiate a meeting with the relevant stakeholders in NSN (CT, SSM's, project members) in order to
align the way forward and up sell strategy.
D. No reaction needed as the resources can be utilised for other projects.
Answer: C

Nokia練習問題   SDM_2002001050費用   SDM_2002001050資格   SDM_2002001050 vue   SDM_2002001050テスト   SDM_2002001050
13. Which of the following is included in the scope statement?
A. Cost baseline.
B. Project quality plan.
C. Project plan.
D. Project deliverables.
Answer: D

Nokia特典   SDM_2002001050内容   SDM_2002001050問題
14. In turnkey projects ...
A. ... Site acquisition and permitting very often turns out to become a critical bottleneck in the
projects. It is therefore highly recommended to plan very carefully for Site acquisition and
permitting and to develop a contingency plan.
B. ... Site acquisition and permitting as well as construction works are key competences in NSN.
Consequently these services should preferably NOT be outsourced to subcontractors.
C. ... if a base station site is connected via optical fiber transmission link to the network it is
important that a Line-of-Sight check is performed during site acquisition to ensure no obstacles
would interfere with the connection to the adjacent site.
D. ... revenue for Constructions Works services typically is comparatively small compared to revenue
for Site Acquisition&Permitting.
Answer: A

Nokia   SDM_2002001050虎の巻   SDM_2002001050科目   SDM_2002001050練習問題   SDM_2002001050初心者
15. When are sales usually recognized?
A. When goods receipt is posted in SAP .
B. When subcontractor invoice is received.
C. When the customer pays the invoice.
D. When the service is completed.
Answer: A

Nokia問題   SDM_2002001050教育   SDM_2002001050難易度   SDM_2002001050日記

NO.5 The NI Performance Indicator SILT gives an understanding of...
A. ...the performance of Telecom Implementation Services.
B. ...the lead times of site infrastructure material.
C. ...the cash flow in the project.
D. ...the performed service quality.
Answer: C

Nokia   SDM_2002001050   SDM_2002001050番号   SDM_2002001050攻略

NO.6 During the start up phase of a project the PM is preparing the project management plan. Who
should approve the plan and fully commit to the execution of it?
A. The CT Head.
B. The Head of NI Region/Sub region.
C. The Head of GS Region/Sub region.
D. The Head of PMS of the Region/Sub region.
Answer: A

Nokia   SDM_2002001050虎の巻   SDM_2002001050参考書

没有评论:

发表评论