Microsoftの074-325試験に受かることは確かにあなたのキャリアに明るい未来を与えられます。Microsoftの074-325試験に受かったら、あなたの技能を検証できるだけでなく、あなたが専門的な豊富の知識を持っていることも証明します。IT-Passports.comのMicrosoftの074-325試験トレーニング資料は実践の検証に合格したソフトで、手に入れたらあなたに最も向いているものを持つようになります。 IT-Passports.comのMicrosoftの074-325試験トレーニング資料を購入する前に、無料な試用版を利用することができます。そうしたら資料の高品質を知ることができ、一番良いものを選んだということも分かります。
MicrosoftのMB2-700試験に合格することは容易なことではなくて、良い訓練ツールは成功の保証でIT-Passports.comは君の試験の問題を準備してしまいました。君の初めての合格を目標にします。
弊社は強力な教師チームがあって、彼たちは正確ではやくて例年のMicrosoft 70-486日本語認定試験の資料を整理して、直ちにもっとも最新の資料を集めて、弊社は全会一緻で認められています。Microsoft 70-486日本語試験認証に合格確率はとても小さいですが、IT-Passports.comはその合格確率を高めることが信じてくだい。
IT-Passports.comは高品質の製品を提供するだけではなく、完全なアフターサービスも提供します。当社の製品を利用したら、一年間の無料更新サービスを提供します。しかも、速いスピードで受験生の皆様に提供して差し上げます。あなたがいつでも最新の試験資料を持っていることを保証します。
試験科目:Developing ASP.NET MVC 4 Web Applications (70-486日本語版)
問題と解答:全68問
IT-Passports.comは君の試験に合格させるだけでなく本当の知識を学ばれます。IT-Passports.comはあなたが100% で70-486日本語試験に合格させるの保証することができてまたあなたのために一年の無料の試験の練習問題と解答の更新サービス提供して、もし試験に失敗したら、弊社はすぐ全額で返金を保証いたします。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/074-325.html
NO.1 Your company has an Office 365 Enterprise El subscription.
You need to remove a user's Microsoft Exchange Online mailbox without removing access to
Microsoft SharePoint Online, Lync Online, Office Professional Plus, or other eligible services.
What should you do?
A. Remove the user's mailbox by running a Windows PowerShell cmdlet.
B. Change the user to an Office 365 E3 subscription.
C. in the Exchange admin center, delete the mailbox.
D. In the Office 365 admin center, remove the Exchange Online license-
Answer: C
Microsoft難易度 074-325 074-325フリーク 074-325教育
4. Which three statements about the computer that runs the Windows Azure Active Directory
Sync tool are true? (Each correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. The computer can run Windows Server 2003 Service Pack 2.
B. The computer must run a 64-bit version of Windows.
C. The computer must be joined to the domain or forest that you plan to synchronize with Office
365.
D. The computer must be able to communicate with all domain controllers.
E. The computer must be a domain controller.
Answer: B,C,D
Microsoft 074-325通信 074-325
Explanation:
The computer used for Directory Synchronization must meet the following requirements:
-(C, D) It must be joined to the on premise Active Directory. It must be able to connect to
all of the other Domain Controllers (DCs) for all of the forest.
-(not E) It cannot be a domain controller (thus can't be run on SBS).
-(B) It must run on a supported 64 bit Windows Server system which is:
o 64 bit version of Windows Server 2008 R2 SP1 Standard, Enterprise or Datacenter
o 64 bit version of Windows Server 2012 Standard or Datacenter
-It must run Microsoft .NET Framework version 3.5 SP1 and .NET Framework version 4.0
-It must run Windows PowerShell.
-It must be located in an access controlled environment.
Note:
Windows Azure Active Directory Sync tool (DIRSYNC) is an application that provides one
way synchronization from a company's on premise Active Directory (AD) to Windows Azure
Active Directory.
5. Your company plans to permit users to connect their own computers to corporate resources.
You need to prevent specific types of devices from connecting to your Microsoft Exchange
environment.
What should you create?
A. a mail flow rule that prevents mail delivery to the device types
B. an Outlook Web App policy that disables device types
C. a device mailbox policy that denies access to the device types
D. a device access rule that denies access to the device types
Answer: D
Microsoft 074-325資格 074-325認定資格
6. What mailbox data does an IMAP migration process migrate?
A. Contacts
B. All email messages
C. Calendars
D. Only email messages larger than 35 MB
Answer: B
Microsoft練習 074-325入門 074-325認定試験
7. What does a mobile device mailbox policy allow a Microsoft Exchange Online admin to do?
A. Set criteria for connections to the Exchange Online servers
B. Quarantine devices or allow or block connections based on the device type
C. Provide remote assistance to mobile device users over the Internet
D. Monitor the behavior of users' mobile devices
Answer: A
Microsoft vue 074-325入門 074-325内容 074-325虎の巻 074-325虎の巻
8. Which three products does Office 365 include? (Each correct answer presents a complete
solution. Choose three.)
A. Microsoft Office Standard
B. Microsoft Lync Online
C. Microsoft Exchange Online
D. Microsoft System Center
E. Microsoft SharePoint Online
Answer: A,B,C
Microsoft科目 074-325取得 074-325取得 074-325虎の巻
Explanation:
"Office 365" refers to subscription plans that include access to Office applications plus other
productivity services that are enabled over the Internet (cloud services), such as Lync web
conferencing and Exchange Online hosted email for business, and additional online storage with
SkyDrive and Skype world minutes for home.
9. Your company has an Office 365 Enterprise E3 subscription for 60 users.
How much Microsoft SharePoint Online storage space does the subscription include?
A. 30 GB
B. 40 GB
C. 60 GB
D. 70 GB
Answer: B
Microsoft練習 074-325 074-325受験記 074-325認定試験
10. How many Microsoft SharePoint Online site collections does the Office 365 Small Business
Premium plan include?
A. 1
B. 2
C. 20
D. 100
Answer: A
Microsoft勉強法 074-325 074-325 074-325番号 074-325入門
NO.2 Which three criteria can Exchange Online Protection use to block email messages? (Each
correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. ip address
B. language
C. country or region
D. fully qualified domain name (FQDN)
E. email server type
Answer: A,B,C
Microsoft 074-325勉強法 074-325ふりーく 074-325学習 074-325問題
Explanation:
A: Connection filtering
The spam filters first check the IP Allow and IP Block lists and filter inbound messages
according to the specifications of both lists. Messages that are sent from allowed IP
addresses are not subject to further spam filtering; for example, content filtering is
bypassed. Furthermore, messages from an IP address that appears on both lists are
allowed. IP Allow and IP Block lists are empty by default and must be configured by editing
the default connection filter policy.
BC: Content filtering include International Filtering:
You can choose to filter email messages written in specific languages, or sent from specific countries
or regions.
NO.3 You need to choose an Office 365 subscription plan that provides unlimited mailbox archive
storage space. Which three plans meet the requirements? (Each correct answer presents a
complete solution. Choose three.)
A. Office 365 Enterprise E4
B. Office 365 Midsize Business
C. Exchange Online Plan 1
D. Exchange Online Plan 2
E. Office 365 Enterprise E3
Answer: A,D,E
Microsoft勉強法 074-325体験 074-325教育
Explanation:
D (not C): Exchange Online Plan 2 (but not Exchange Online Plan 1) includes:
Unlimited storage: Take advantage of unlimited storage (50 GB of storage in the user's
primary mailbox, plus unlimited storage in the user's In-Place Archive).
没有评论:
发表评论