購入前にIT-Passports.comが提供した無料の問題集をダウンロードできます。自分の練習を通して、試験のまえにうろたえないでしょう。IT-Passports.comを選択して専門性の訓練が君の試験によいだと思います。
IT-Passports.com JuniperのJN0-102試験問題集は完全な無制限のダンプが含まれていますから、IT-Passports.comを利用したら気楽に試験に受かることができます。製品検定合格の証明書あるいは他の人気がある身分検定によって、IT-Passports.com JuniperのJN0-102試験トレーニング資料の長所を完璧に見せることができます。依頼だけでなく、指導のことも最高です。IT-Passports.com JuniperのJN0-102試験トレーニング資料に含まれている問題と解答を利用して、JuniperのJN0-102認定試験に合格することができます。
IT-Passports.comのJN0-740教材を購入したら、あなたは一年間の無料アップデートサービスを取得しました。試験問題集が更新されると、IT-Passports.comは直ちにあなたのメールボックスにJN0-740問題集の最新版を送ります。あなたは試験の最新バージョンを提供することを要求することもできます。最新のJN0-740試験問題を知りたい場合、試験に合格したとしてもIT-Passports.comは無料で問題集を更新してあげます。
IT-Passports.comのJN0-102問題集は実際のJN0-102認定試験と同じです。この問題集は実際試験の問題をすべて含めることができるだけでなく、問題集のソフト版はJN0-102試験の雰囲気を完全にシミュレートすることもできます。IT-Passports.comの問題集を利用してから、試験を受けるときに簡単に対処し、楽に高い点数を取ることができます。
IT-Passports.comを通じて最新のJuniperのJN0-740試験の問題と解答早めにを持てて、弊社の問題集があればきっと君の強い力になります。
IT-Passports.comのJN0-740問題集は多くの受験生に検証されたものですから、高い成功率を保証できます。もしこの問題集を利用してからやはり試験に不合格になってしまえば、IT-Passports.comは全額で返金することができます。あるいは、無料で試験JN0-740問題集を更新してあげるのを選択することもできます。こんな保障がありますから、心配する必要は全然ないですよ。
IT-Passports.comが提供したJuniperのJN0-740トレーニング資料はあなたが自分の夢を実現することを助けられます。 IT-Passports.comはすべてのJuniperのJN0-740試験に受かるための資料に含まれていますから。IT-Passports.comを手にすると、あなたは安心に試験の準備に身を投げられるようになります。IT-Passports.comは高品質なトレーニング資料を提供して、あなたが試験に合格することを保証します。明るい未来を準備してあげます。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/JN0-740.html
NO.1 Which security feature provides secure tunnels across a public network?
A. dynamic routing
B. Web filtering
C. IPsec
D. firewall filters
Answer: A
Juniper関節 JN0-740教本 JN0-740参考書 JN0-740参考書 JN0-740練習
NO.2 In the flow decision process, the system has found a route entry matching the packet
destination IP .
Which pair will identify the policy that is applied to this packet?
A. source and destination MAC
B. source and destination interface
C. source and destination TCP port
D. source and destination IP address
Answer: B
Juniper JN0-740教本 JN0-740ふりーく JN0-740会場 JN0-740勉強法
7. Using the CLI, if the startup copy of the ScreenOS is corrupted, from which location can an
image be loaded?
A. TFTP server
B. internal flash
C. PCMCIA card
D. Compact Flash Card
Answer: A
Juniper vue JN0-740受験記 JN0-740 JN0-740認定試験
8. In the packet forwarding decision process, how is the second packet handled differently than
the first in a series of allowed interzone packets?
A. The second packet causes an ARP query.
B. The second packet is checked against the policy table.
C. The second packet is forwarded without a sanity check.
D. The second packet is forwarded without checking the route table.
Answer: D
Juniper参考書 JN0-740関節 JN0-740認定証 JN0-740勉強法
9. By default, from which hardware component is the startup copy of the ScreenOS loaded?
A. ROM
B. NVRAM
C. TFTP server
D. Internal Flash
E. PCMCIA Card
Answer: D
Juniperガイド JN0-740認証試験 JN0-740テスト JN0-740講座
10. Using the CLI, if the startup copy of the ScreenOS on a NS-204 is corrupted, from which two
(2) alternate locations can an image be loaded?
A. ROM
B. TFTP server
C. Internal Flash
D. PCMCIA Card
E. Compact Flash Card
Answer: B,E
Juniper一発合格 JN0-740認定試験 JN0-740 JN0-740 JN0-740講座 JN0-740一発合格
11. Which operating system is used on a NetScreen device?
A. IOS
B. Junos
C. FreeBSD
D. ScreenOS
Answer: A
Juniper認定資格 JN0-740独学 JN0-740通信 JN0-740赤本 JN0-740対策 JN0-740問題集
12. A ScreenOS firewall has one interface in the user zone and one interface in the servers zone.
Both interfaces are addressed and active. The configured policy allows user traffic from the user
zone to the FTP server in the servers zone, but the traffic does not cross the firewall from the client
to the server.
What is the most likely problem with the firewall?
A. The ScreenOS firewall has no physical connection to the FTP server.
B. The ALG option on the ScreenOS firewall has not been enabled for FTP traffic.
C. The ScreenOS firewall does not have a route defined to the FTP server's subnet.
D. The ScreenOS firewall does not have a route defined to the FTP client's subnet.
Answer: C
Juniper問題集 JN0-740教科書 JN0-740関節
13. Which two devices run ScreenOS software? (Choose two.)
A. NetScreen-5200
B. NetScreen-5400
C. SRX240
D. MX480
Answer: C,D
Juniper JN0-740教科書 JN0-740合格点 JN0-740認証試験 JN0-740内容
14. When is NAT used?
A. for Layer 2 switching
B. for MPLS VPNs
C. to translate between IP addresses
D. for secure tunnels
Answer: B
Juniper合格点 JN0-740認定試験 JN0-740ガイド JN0-740通信 JN0-740教科書 JN0-740 vue
15. In the packet flow decision process, which pair identifies interzone traffic?
A. source and destination MAC
B. source and destination interface
C. source and destination TCP port
D. source and destination IP address
Answer: B
Juniper JN0-740虎の巻 JN0-740費用
NO.3 When a firewall receives the first packet in a series, what will it immediately do?
A. Check its route table.
B. Check its session table.
C. Determine if traffic is crossing zones.
D. Verify that it is not malformed or a fragment.
Answer: D
Juniper勉強法 JN0-740 JN0-740費用 JN0-740初心者 JN0-740練習 JN0-740割引
NO.4 What is a zone used for?
A. to bundle interfaces together for redundancy
B. to bundle interfaces sharing identical security requirements
C. to provide a tunneled connection across a network
D. to protect against spam attacks
Answer: D
Juniper虎の巻 JN0-740認定試験 JN0-740費用 JN0-740問題集 JN0-740問題集
NO.5 What is the initial default username and password for all ScreenOS devices?
A. administrator/password
B. root/password
C. netscreen/netscreen
D. admin/netscreen1
Answer: D
Juniper会場 JN0-740短期 JN0-740問題集 JN0-740科目 JN0-740費用 JN0-740問題
NO.6 By default, from which hardware component is the startup copy of the ScreenOS loaded?
A. NVRAM
B. TFTP server
C. internal flash
D. PCMCIA card
Answer: C
Juniper JN0-740認定証 JN0-740教本 JN0-740
没有评论:
发表评论