全てのIT職員はOracleの1z0-559試験をよく知っています。これは一般的に認められている最高級の認証で、あなたのキャリアにヘルプを与えられます。あなたはその認証を持っているのですか。Oracleの1z0-559試験は非常に難しい試験ですが、IT-Passports.comのOracleの1z0-559試験トレーニング資料を手に入れたら大丈夫です。試験が難しいと感じるのは良い方法を選択しないからです。IT-Passports.comを選んだら、成功の手を握ることがきるようになります。
IT-Passports.comは初めて試験を受けるあなたが一回で試験に合格して、認証資格を取ることを保証します。IT-Passports.comが提供して差し上げたのは高品質のOracleの1z0-559模擬問題集で、あなたがステップバイステップで試験に準備する手順を指導しています。IT-Passports.comのOracleの1z0-559試験問題集は絶対あなたに成功をもたらすことを保証します。IT-Passports.comのOracleの1z0-559認定試験に準備するために色々な方法がありますが、
IT-Passports.comが提供したOracleの1z0-559トレーニング資料を利用したら、Oracleの1z0-559認定試験に受かることはたやすくなります。IT-Passports.comがデザインしたトレーニングツールはあなたが一回で試験に合格することにヘルプを差し上げられます。 IT-Passports.comのOracleの1z0-559トレーニング資料即ち問題と解答をダウンロードする限り、気楽に試験に受かることができるようになります。まだ困っていたら、我々の試用版を使ってみてください。ためらわずに速くあなたのショッピングカートに入れてください。でないと、絶対後悔しますよ。
IT-Passports.comの1z0-559試験参考書は他の1z0-559試験に関連するする参考書よりずっと良いです。これは試験の一発合格を保証できる問題集ですから。この問題集の高い合格率が多くの受験生たちに証明されたのです。IT-Passports.comの1z0-559問題集は成功へのショートカットです。この問題集を利用したら、あなたは試験に準備する時間を節約することができるだけでなく、試験で楽に高い点数を取ることもできます。
試験番号:1z0-559問題集
試験科目:Oracle 「Oracle Virtual Desktop Infrastructure 3 Essentials」
問題と解答:全77問
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/1z0-559.html
NO.1 After setting up the user directory on your Oracle VDI center, you are told that the security
level
needs to be changed. If you have already chosen the connection type, is it still possible to change
the security level?
A. Yes, you can change the sosecuritylevel, but onlyif you have defined additional fallback hosts.
B. Yes, it is possible to change the security level, but only if additional Fallback hosts have not
yetbeen defined.
C. Yes,it is possible to change the security level, but only if you are using AD.
D. No,itis notpossible tochangethe securitylevels in either LDAP or Active Directory.
Answer: C
Oracle 1z0-559過去問 1z0-559認定試験 1z0-559練習問題 1z0-559
NO.2 Which two methods can be used to create specific group of users that can be assigned to a
pool
of desktop in Oracle VDI?
A. Createanow directory group on theLDAPor ADserver
B. Create a custom group filter within the Oracle to VDI Center
C. Create a custom group by using the Sun Ray server AdministrationGUI
D. Add specificusernames to the Group key in the MySQLdatabase
E. Create a now groupin /etc/groups and add user names to it
Answer: B,C
Oracle認定資格 1z0-559認定資格 1z0-559 1z0-559
5. You have two Sun Rays with MAC addresses AAA and BBB. You would like to configure them to
form a multi-head (twin monitor) group. Which command would you use to achieve this?
A. vdimhadm –a MySRGroup –p AAA –s BBB
B. utmhadm –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB
C. utmhconfig –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB
D. utmhadm –a MySRGroup -1 AAA ; utmhadm –a MySRGroup -1 BBB
Answer: B
Oracle問題集 1z0-559 1z0-559 1z0-559認定資格 1z0-559過去問
6. Which three platforms are supported for the Oracle Virtual Desktop client?
A. Windows 7
B. Wyse OS
C. iPad iOS
D. Solaris 10
E. Apple Mac OS X
Answer: A,C,E
Oracle認定試験 1z0-559 1z0-559 1z0-559 1z0-559 1z0-559問題集
7. From a CLI, which command will display a detailed view of the backup command syntax?
A. /opt/sun/cacao2 /bin/cacaoadm –h
B. /opt/SUNWvda/sbin/vda-center –h
C. /opt/SUNWvda/sbin/vda-backup –h
D. /opt/SUNWvda/sbin/vda –h
Answer: C
Oracle認定試験 1z0-559 1z0-559認定試験 1z0-559認定資格
8. Oracle VDI can be operated with or without smart cards. By default it configured for both card
and
non-card sessions. How do you require smart cards and deny users without smart cards? Identity
the two correct answers.
A. Using the command utpolicy in theCLI
B. Using the kiosk mode pagein the Sun Ray Webadmin GUI to enable the session type
C. Using the kiosk mode script when the smart card is inserted
D. Using the system policy page In the Sun Ray Webadmin GUI to change the policy
Answer: B
Oracle認定証 1z0-559 1z0-559
9. Which option describes the purpose of the Generic Desktop Provider?
A. It connects to a pool of virtual machines with a RDP service.
B. It connects to any virtual or any physical machine with a RDP service.
C. It connects to any physical machine regardless of operating system.
D. It connects to any virtual or any physical machine with a VNC service.
Answer: B
Oracle 1z0-559 1z0-559認定資格
10. The Sun Ray Components for Windows help to accelerate Flash and Video content. When
using
Windows XP , which three statements are true regarding media acceleration?
A. Supported file-based playback can only be viewed with Windows Media Player.
B. Thefollowing codecs are supported on RDP connection with WindowsXPdesktops:MPEG-
2,H.264, VC-1
C. To ensure thatH.264 video streams are accelerated properly, you need to download and install
athird partyorfreeware solution on theWindowsVM.
D. The Multimediaenhancementsare only supportedfor the Sun Ray 3 series of hardware clients.
E. The sun Ray1series hardwareclientsuse the firmware to decode and output the media.
Answer: B,C,D
Oracle 1z0-559 1z0-559参考書 1z0-559認証試験
NO.3 Some companies have multiple sites that are geographically separated. Users sometimes travel
from one site to another and require access to their desktops from their home VDI Center. Global
Oracle VDI Centers____________.
A. allow VMs tobe"hot" migratedbetween in a data center
B. have nothing to do with geographically separatedVDIcontort and are used as an administration
tool, providingasingle point of administration for allVDIenvironments for multipleindependent
companies
C. enable a singleVDIenvironment to host Desktop as a Service (DaaS) for multiple independent
organizations
D. extend the "hotdesking"experience of asingle VDI environment to encompass multiple
VDIenvironments
Answer: D
Oracle問題集 1z0-559認定証 1z0-559
NO.4 Users cannot log in to their desktops and after investigation it seems to have started right after
the
primary LDAP server went offline. What settings need to be the same on the primary LDAP server
and backup LDAP server so that VDI will continue to operate?
A. Thesame security level, TCP port, base dim, and credentials
B. Thesame hostname,LDAP server, MAC address, and baseDN
C. The sameDNSname, baseDN, SSLcertificates,andversion ofLDAP
D. The same toot password, base DN, SSI certificates, and forest configuration
Answer: D
Oracle 1z0-559認定証 1z0-559 1z0-559
一つの試験だけでは多くの時間を無駄にする必要がありません。1z0-559認定試験が大変難しいと感じて、多くの時間を取らなければならないとしたら、ツールとしてIT-Passports.comの1z0-559問題集を利用したほうがいいです。この問題集はあなたに時間を節約させることができますから。もっと重要なのは、この問題集はあなたが試験に合格することを保証できますから。この問題集よりもっと良いツールは何一つありません。試験の準備をするのにたくさんの時間を無駄にするより、そんな時間を利用してもっと有意義なことをしたほうがいいです。ですから、はやくIT-Passports.comのサイトに行ってもっと多くの情報を読みましょう。この素晴らしきチャンスを逃したらきっと後悔しますよ。
没有评论:
发表评论