2014年1月30日星期四

American College HS330認定試験に対する効率のあがる勉強法

多くのAmerican CollegeのHS330認定試験を準備している受験生がいろいろなHS330認証試験についてサービスを提供するサイトオンラインがみつけたがIT-Passports.comはIT業界トップの専門家が研究した参考材料で権威性が高く、品質の高い教育資料で、一回に参加する受験者も合格するのを確保いたします。

American CollegeのHS330認定試験を除いて、最近非常に人気がある試験はまたAmerican College、Cisco、IBM、SAPなどの様々な認定試験があります。しかし、もしHS330認証資格を取りたいなら、IT-Passports.comのHS330問題集はあなたを願望を達成させることができます。試験の受験に自信を持たないので諦めることをしないでください。IT-Passports.comの試験参考書を利用することを通して自分の目標を達成することができますから。HS330認証資格を入手してから、他のIT認定試験を受験することもできます。IT-Passports.comの試験問題集を手にすると、どのような試験でも問題ではありません。

IT-Passports.comのAmerican CollegeのHS330の試験問題は同じシラバスに従って、実際のAmerican CollegeのHS330認証試験にも従っています。弊社はずっとトレーニング資料をアップグレードしていますから、提供して差し上げた製品は一年間の無料更新サービスの景品があります。あなたはいつでもサブスクリプションの期間を延長することができますから、より多くの時間を取って充分に試験を準備できます。IT-Passports.comというサイトのトレーニング資料を利用するかどうかがまだ決まっていなかったら、IT-Passports.comのウェブで一部の試験問題と解答を無料にダウンローしてみることができます。あなたに向いていることを確かめてから買うのも遅くないですよ。あなたが決して後悔しないことを保証します。

IT-Passports.comは専門的なIT認証サイトで、成功率が100パーセントです。これは多くの受験生に証明されたことです。IT-Passports.comにはIT専門家が組み立てられた団体があります。彼らは受験生の皆さんの重要な利益が保障できるように専門的な知識と豊富な経験を活かして特別に適用性が強いトレーニング資料を研究します。その資料が即ちAmerican CollegeのHS330試験トレーニング資料で、問題集と解答に含まれていますから。

試験番号:HS330問題集
試験科目:American College 「Fundamentals of Estate Planning test」
問題と解答:全400問

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/HS330.html

NO.1 The interest rate for loans from the Federal Land Bank is 8 percent.
For federal estate tax purposes, the farm method valuation formula would result in a current use value for
the farm of
A. $500,000
B. $600,000
C. $700,000
D. $820,000
Answer: B

American College   HS330認定証   HS330   HS330
5. Which of the following types of real property ownership will be deemed to be a tenancy in common?
A. Two brothers own equal amounts of all the common stock in a corporation, the only asset of which is
real property.
B. Two brothers own equal undivided interests in a piece of real property, with each brother being able to
divest himself of his interest by sale, gift, or will.
C. Two brothers are equal partners in a general partnership that owns a piece of real property used in the
partnership business.
D. Two brothers own equal fractional interests in a piece of real property and at the death of one of the
brothers the survivor will own the entire piece of property.
Answer: B

American College   HS330過去問   HS330   HS330
6. Which of the following statements concerning property ownership by a married couple residing in a
community-property state is correct?
A. All property owned by the couple is community property.
B. Community property loses its identity when a couple moves from a community-property state to a
common-law state.
C. Property inherited by one spouse during a marriage becomes community property.
D. Income earned by one spouse becomes community property.
Answer: D

American College   HS330認証試験   HS330   HS330   HS330
7. Which of the following statements concerning a simple trust is correct?
A. Income and principal may be distributed to a qualified charity.
B. It receives a special tax deduction for income distributed to its beneficiaries.
C. Income is accumulated at the discretion of the trustee.
D. It limits the number of permissible beneficiaries.
Answer: B

American College認証試験   HS330認証試験   HS330問題集
8. On the advice of their attorney and accountant, Betsy and John have decided to make substantial
transfers. They would like to pass most of their considerable wealth to their grandchildren. Which of the
following statements concerning gifts made to their grandchildren is correct?
A. The GSTT annual exclusion may be utilized by Betsy and John for each grandchild during lifetime and
at death.
B. The value of Betsy and John's GSTT exemption amounts are slightly increased when used at death
rather than during lifetime.
C. The GSTT annual exclusion is unavailable for years in which Betsy and John make tuition gifts for the
grandchildren.
D. Betsy and John may elect to split any GSTT transfers to the grandchildren.
Answer: D

American College   HS330認定試験   HS330過去問
9.The decedent, D, died this year. The facts concerning D estate are:
On January 1, 2004 a father gave his daughter a $200,000 straight (ordinary) life insurance policy on his
life.
Premiums are paid annually. The pertinent facts about the policy are:
Date of issue: July 1, 1992
Premium paid on July 1, 2003 $3,200
Gross estate $3,400,000
Marital deduction 0
Charitable deduction 600,000
Funeral & administration
expenses
80,000
Gifts made after 1976 170,000
State death taxes payable 192,000
What is D taxable estate?
A. $2,138,000
B. $2,358,000
C. $2,528,000
D. $2,720,000
Answer: C

American College認定試験   HS330   HS330   HS330   HS330
10.Terminal reserve on July 1, 2003 20,000 Terminal reserve on July 1, 2004 24,000 What is the value of
the policy for federal gift tax purposes?
A. $ 21,600
B. $ 23,200
C. $ 23,600
D. $200,000
Answer: C

American College   HS330   HS330
11. A married man has two adult sons. His entire estate is in excess of $1,500,000 and consists entirely of
probate assets. He wants to make certain that if he predeceases his wife she will receive all estate
income as long as she lives, and the assets remaining at her death will pass equally to their two sons. He
wants to pass all assets to this wife and sons as free of federal estate taxes as possible. To best
accomplish these objectives, the man should include which of the following estate plans in his will?
A. Establish a QTIP trust for half his estate and bequeath the remainder to his wife
B. Establish a marital deduction trust with a general power of appointment for half his estate and place the
remainder in a QTIP trust
C. Establish a bypass trust equal to the applicable exclusion amount and place the remainder of his
estate in a QTIP trust
D. Establish a QTIP trust for his entire estate
Answer: C

American College   HS330   HS330認定資格   HS330認定試験
12. Among the assets in a decedent's gross estate is stock in a closely held corporation that was left to a
nephew. The interest passing to the nephew is required to bear the burden of all estate taxes and
expenses. The relevant facts about this
estate are:
Adjusted gross estate $1,200,000
Fair market value of stock in the
closely held corporation 500,000
Administration and funeral
expenses
25,000
State inheritance taxes 40,000
Federal estate taxes 160,000
What amount of closely held corporate stock may be redeemed under IRC Section 303 so that the
redemption will be treated as a sale or exchange rather than a dividend distribution?
A. 0
B. $ 65,000
C. $225,000
D. $500,000
Answer: C

American College   HS330   HS330   HS330認定資格
13. A married man died this year leaving a gross estate of $3,200,000. Additional facts concerning his
estate are: Administration expenses and debts $ 250,000 Marital deduction 1,200,000 Applicable credit
amount (2005) 555,800 Applicable exclusion amount (2005) 1,500,000 State death taxes payable 20,400
Under the Unified Rate Schedule for computing estate taxes if the amount with respect to which the
tentative tax to be computed is over $1,000,000 but not over $1,250,000, the tentative tax is $345,800,
plus 41 percent of the excess of such amount over $1,000,000. If the amount is over $1,250,000 but not
over $1,500,000, the tentative tax is then $448,300, plus 43 percent of the excess of such amount over
$1,250,000. If the amount is over $1,500,000 but not over $2,000,000, the tentative tax is then $555,800
plus 45% of the excess of such amount over $1,500,000. Based on these facts, the net federal estate tax
payable is
A. 0
B. $103,320
C. $123,720
D. $128,280
Answer: B

American College問題集   HS330問題集   HS330
14. Which of the following statements concerning both estates and complex trusts is correct?
A. Both must have more than one beneficiary.
B. Both come into being by operation of law.
C. Both are monitored by the courts.
D. Both are required to file income tax returns.
Answer: D

American College   HS330認証試験   HS330認証試験   HS330問題集
15. A widow made the following cash gifts during the current year: Donee Amount of Gift
A qualified charity $40,000
A close friend 30,000
Her sister 5,000
Her daughter 15,000
Her brother 10,000
The total amount of the taxable gifts made this year was
A. $23,000
B. $45,000
C. $52,000
D. $95,000
Answer:A

American College過去問   HS330過去問   HS330   HS330
16. A man is planning to establish and fund a 20-year irrevocable trust for the benefit of his two sons,
aged 19 and 22, and plans to give the trustee power to sprinkle trust income. From the standpoint of
providing federal income, gift, and estate tax savings, which of the following would be the best choice of
trustee?
A. The grantor of the trust
B. The grantor's 70-year-old father
C. The grantor's 22-year-old son
D. A bank or trust company
Answer: D

American College   HS330認定証   HS330   HS330   HS330
17. A man died in February of this year. Last year, when he learned that he had a terminal illness, he
immediately made the following gifts and filed the required gift tax return:
Fair Market Value
Gift of listed stock to a
qualified charity $100,000
Gift of listed bonds to his wife 200,000
Gift of a boat to his son 10,000
Gift of a sports car to his daughter
10,000
What amount must be brought back to the man's estate as an adjusted taxable gift in the calculation of his
federal estate taxes?
A. 0
B. $ 90,000
C. $280,000
D. $320,000
Answer:A

American College   HS330認定証   HS330練習問題   HS330練習問題
18. A widower dies leaving a net probate estate of $300,000. At the time of his death, his descendants are
as follows:
A son, Joe, who has no children;
A deceased daughter, Mary, whose two children, Irene and Sally, survive; and
A daughter, Anne, who has one child, Harry
Assuming that the widower's will provides for the distribution of his assets in equal shares to his children,
per stirpes,
which of the following correctly states the amounts each descendant will receive?
A. $100,000 to Joe, $50,000 to Irene, $50,000 to Sally, and $100,000 to Anne
B. $100,000 to Joe, $50,000 to Irene, $50,000 to Sally, $50,000 to Anne, and $50,000 to Harry
C. $75,000 to Joe, $75,000 to Irene, $75,000 to Sally, and $75,000 to Anne
D. $60,000 to Joe, $60,000 to Irene, $60,000 to Sally, $60,000 to Anne, and $60,000 to Harry
Answer:A

American College参考書   HS330練習問題   HS330   HS330練習問題
19. Which of the following areas of consideration present common ethical issues for the estate planner?
A. Contracts
B. Compatibility
C. Consistency
D. Compensation
Answer: D

American College問題集   HS330認定資格   HS330参考書   HS330過去問
20. A father deeded a house as a gift to his daughter in 1990 but retained the right to live in it until his
death. He died this
year, while still living in the house. The following are relevant facts:
The father bought the property in 1980 for $140,000. The fair market value of the property when the gift
was made in
1990 was $170,000. The father filed a timely gift tax return but paid no gift tax because of the applicable
credit amount.
The fair market value of the property at the father's death was $200,000. The daughter sold the property 3
months after
her father's death for $200,000. She had a gain of
A. 0
B. $130,000
C. $160,000
D. $200,000
Answer:A

American College   HS330認定証   HS330認定資格

NO.2 The following are facts concerning a decedent's estate:
An executor elects to value the assets of the estate at the alternative valuation date 6 months after death.
Which of the following statements concerning the estate tax value of assets included in this estate is
correct?
Taxable estate $1,700,000
Pre-1977 taxable gifts 200,000
Post-1976 adjusted taxable gifts 50,000
Post-1976 gifts made to a qualified
charity
100,000
The tentative tax base of this estate is
A. $1,700,000
B. $1,750,000
C. $1,850,000
D. $1,900,000
Answer: B

American College過去問   HS330   HS330   HS330練習問題   HS330練習問題   HS330
A. An annuity included in the gross estate that diminishes with the mere passage of time is includible at
the date of death value.
B. Property sold before the alternate valuation date is valued at the alternate valuation date.
C. Property that has increased in value since the date of death may be valued at the date of death if the
executor so elects.
D. Property distributed under the will before the alternate valuation date is valued at the date of death.
Answer:A

American College   HS330過去問   HS330
4. A father and son have been farming land owned by the father for the past 12 years. Just prior to his
death, the father was offered $1,200,000 for his farm because of its possible use as a shopping center.
The son would like to continue to farm the land if it can be included in his father's estate at its current use
value. Additional facts are:
1.Average annual gross rentals from nearby farms of similar acreage are $56,000.
2.Average annual state and local real estate taxes on the farm are $8,000.

NO.3 Which of the following is an example of a taxable gift for federal gift tax purposes?
A. A father gives his 19-year-old daughter a note promising to give her his Rolls Royce when she reaches
the age of 21.
B. Instead of parents paying an outside executive $60,000, a son runs their business for 8 months without
charging a fee.
C. The parents of a married son permit their son and his family to use a summer cottage that rents for
$3,000 per month on a rent-free basis.
D. A father cancels a $50,000 note his daughter gave him when he made a loan to her 2 years ago.
Answer: D

American College過去問   HS330問題集   HS330認定試験   HS330   HS330過去問

君はまずネットで無料な部分のAmerican College認証試験をダウンロードして現場の試験の雰囲気を感じて試験に上手になりますよ。American CollegeのHS330認証試験に失敗したら弊社は全額で返金するのを保証いたします。

没有评论:

发表评论