あなたはIT-Passports.comが提供したRSAの050-80-CASECURID01認定試験の問題集だけ利用して合格することが問題になりません。ほかの人を超えて業界の中で最大の昇進の機会を得ます。もしあなたはIT-Passports.comの商品がショッピング車に入れて24のインターネットオンライン顧客サービスを提供いたします。問題があったら気軽にお問いください、
IT-Passports.comは高品質の製品を提供するだけではなく、完全なアフターサービスも提供します。当社の製品を利用したら、一年間の無料更新サービスを提供します。しかも、速いスピードで受験生の皆様に提供して差し上げます。あなたがいつでも最新の試験資料を持っていることを保証します。
IT-Passports.comが提供しておりますのは専門家チームの研究した問題と真題で弊社の高い名誉はたぶり信頼をうけられます。安心で弊社の商品を使うために無料なサンブルをダウンロードしてください。
君はほかのサイトや書籍もブラウズ するがもしれませんが、弊社の関連の学習資料と比較してからIT-Passports.comの商品の範囲が広くてまたネット上でダウンロードを発見してしまいました。IT-Passports.comだけ全面と高品質の問題集があるのではIT-Passports.comの専門家チームが彼らの長年のIT知識と豊富な経験で研究してしました。そして、IT-Passports.comに多くの受験生の歓迎されます。
今の多士済々な社会の中で、IT専門人士はとても人気がありますが、競争も大きいです。だからいろいろな方は試験を借って、自分の社会の地位を固めたいです。050-80-CASECURID01認定試験はRSAの中に重要な認証試験の一つですが、IT-Passports.comにIT業界のエリートのグループがあって、彼達は自分の経験と専門知識を使ってRSA 050-80-CASECURID01認証試験に参加する方に対して問題集を研究続けています。
試験番号:050-80-CASECURID01問題集
試験科目:RSA 「RSA SecurID Certified Administrator 8.0 Exam」
問題と解答:全70問
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/050-80-CASECURID01.html
NO.1 If an administrator creates a new administrative user,
A. by default, the new administrator must use a SecurID token to log in.
B. the administrator creating the new user must have at least a Super Admin role.
C. by default, the new user has permissions identical to the administrator creating the new user.
D. permissions granted to the new user can not exceed those of the administrator creating the new
user.
Answer: D
RSA問題集 050-80-CASECURID01認定証 050-80-CASECURID01参考書 050-80-CASECURID01認定試験 050-80-CASECURID01問題集
6. If a user is NOT a member of an Authentication Manager user group, which of the following
statements is true?
A. The user can not be restricted to certain login times.
B. The user can not be forced to adhere to password polices.
C. The user can not take advantage of Risk-Based authentication.
D. The user can not log on to an unrestricted Authentication Agent.
Answer: A
RSA過去問 050-80-CASECURID01 050-80-CASECURID01練習問題
7. Of the following RSA Authentication Manager components, which one is most likely to be
located in a network DMZ?
A. Web Tier
B. Risk Engine
C. Replica Server
D. Authentication Agent
Answer: A
RSA 050-80-CASECURID01問題集 050-80-CASECURID01
8. Token expiration dates;
A. Appear on the token display thirty days prior to expiration.
B. Are programmed into a token record at the time of manufacture.
C. Vary according to the date set by the administrator when assigning the token.
D. Depend on the clock in the Authentication Agent to determine if the token is active.
Answer: B
RSA 050-80-CASECURID01 050-80-CASECURID01認定資格 050-80-CASECURID01
9. Which of the following services is NOT an option to users through the Self-Service Console?
A. Changing a password or PIN
B. Creating an individual PIN policy
C. Requesting a replacement token
D. Resynchronizing an RSA SecurID token
Answer: B
RSA認定試験 050-80-CASECURID01参考書 050-80-CASECURID01 050-80-CASECURID01認定資格 050-80-CASECURID01
10. Can multiple Identity Sources be established from the same LDAP directory?
A. Yes, if the mapped Organizational Units (OUs) do not overlap.
B. Yes, if duplicate attribute values do not exist in the LDAP directory.
C. No - only one LDAP directory can be mapped to one Identity Source.
D. Yes, if no duplicate passwords exist in the LDAP directory (unique password for each user).
Answer: A
RSA 050-80-CASECURID01 050-80-CASECURID01認定証 050-80-CASECURID01認定試験
NO.2 If a user is seeking help after receiving an 'Access Denied' message, which Security Console
function would help locate the activity?
A. Reporting
B. Token record
C. User activation record
D. Administrative Activity Monitor
Answer: A
RSA認定資格 050-80-CASECURID01 050-80-CASECURID01 050-80-CASECURID01練習問題 050-80-CASECURID01
NO.3 If all users are denied access when they attempt to authenticate to an RSA Authentication
Manager instance, the problem might be that
A. the licensed number of users has been exceeded.
B. the Authentication Manager services are not running.
C. all Agent node secrets have been cleared by the users.
D. the Super Admin administrator has left the instance in debug mode.
Answer: B
RSA 050-80-CASECURID01 050-80-CASECURID01練習問題
NO.4 When adding a new Authentication Agent record to the RSA Authentication Manager database,
an attempt is made to resolve the hostname of the Agent Host with its IP Address. If the attempt
fails,
A. the administrator can override the hostname/IP Address by using the Auto-Registration option.
B. the Agent is added to the database with a 'Pending' status until it is first used for a successful
authentication.
C. a warning is given that the hostname/IP Address cannot be resolved but the database will allow
the Agent to be added.
D. the administrator must correct the address resolution through DNS or editing the /etc/hosts file
before the Agent can be added to the database.
Answer: C
RSA参考書 050-80-CASECURID01 050-80-CASECURID01認定証 050-80-CASECURID01 050-80-CASECURID01
NO.5 A user who is enabled for Risk-Based Authentication will likely be associated with what other
authentication method?
A. PIN-less SecurID token.
B. On-Demand Authentication.
C. Emergency Access Passcode.
D. Digital Certificate Authentication.
Answer: B
RSA認定証 050-80-CASECURID01 050-80-CASECURID01 050-80-CASECURID01
IT-Passports.comはIT試験問題集を提供するウエブダイトで、ここによく分かります。最もよくて最新で資料を提供いたします。こうして、君は安心で試験の準備を行ってください。弊社の資料を使って、100%に合格を保証いたします。もし合格しないと、われは全額で返金いたします。
没有评论:
发表评论