2014年4月21日星期一

最新のJuniperのJN0-380試験の練習問題と解答を無料でダウンロード する

JN0-380認定試験の資格を取得するのは容易ではないことは、すべてのIT職員がよくわかっています。しかし、JN0-380認定試験を受けて資格を得ることは自分の技能を高めてよりよく自分の価値を証明する良い方法ですから、選択しなければならならないです。ところで、受験生の皆さんを簡単にIT認定試験に合格させられる方法がないですか。もちろんありますよ。IT-Passports.comの問題集を利用することは正にその最良の方法です。IT-Passports.comはあなたが必要とするすべてのJN0-380参考資料を持っていますから、きっとあなたのニーズを満たすことができます。IT-Passports.comのウェブサイトに行ってもっとたくさんの情報をブラウズして、あなたがほしい試験JN0-380参考書を見つけてください。

JuniperのJN0-380認定試験は現在のIT領域で本当に人気がある試験です。この試験の認証資格を取るのは昇進したい人々の一番良く、最も効果的な選択です。しかも、この試験を通して、あなたも自分の技能を高めて、仕事に役に立つスキルを多くマスターすることができます。そうすれば、あなたはもっと素敵に自分の仕事をやることができ、あなたの優れた能力を他の人に見せることができます。この方法だけであなたはより多くの機会を得ることができます。

IT-Passports.com JuniperのJN0-380試験資料は特別にデザインされたもので、IT領域のエリートが組み立てられた強い団体が受験生の皆様に向いて研究した資料です。認証試験に合格したら、あなたはIT領域で国際的な価値を表すことができます。IT-Passports.comには多くのダンプおよびトレーニング資料のサプライヤーがありますから、あなたが試験に受かることを保証します。IT-Passports.comは事実を通じて話しますから、奇跡が現れるときに我々が言ったすべての言葉を証明できます。

試験番号:JN0-380問題集
試験科目:Juniper 「Wireless LAN, Specialist (JNCIS-WLAN)」
問題と解答:全86問

JuniperのJN0-380認定試験を除いて、最近非常に人気がある試験はまたJuniper、Cisco、IBM、SAPなどの様々な認定試験があります。しかし、もしJN0-380認証資格を取りたいなら、IT-Passports.comのJN0-380問題集はあなたを願望を達成させることができます。試験の受験に自信を持たないので諦めることをしないでください。IT-Passports.comの試験参考書を利用することを通して自分の目標を達成することができますから。JN0-380認証資格を入手してから、他のIT認定試験を受験することもできます。IT-Passports.comの試験問題集を手にすると、どのような試験でも問題ではありません。

JN0-380認定試験の準備を完了したのですか。試験を目前に控え、自信満々と受験することができますか。もしまだ試験に合格する自信を持っていないなら、ここで最高の試験参考書を推奨します。ただ短時間の勉強で試験に合格できる最新のJN0-380問題集が登場しました。この素晴らしい問題集はIT-Passports.comによって提供されます。

IT 職員のそれぞれは昇進または高給のために頑張っています。これも現代社会が圧力に満ちている一つの反映です。そのためにJuniperのJN0-380認定試験に受かる必要があります。適当なトレーニング資料を選んだらこの試験はそんなに難しくなくなります。IT-Passports.comのJuniperのJN0-380試験トレーニング資料は最高のトレーニング資料で、あなたの全てのニーズを満たすことができますから、速く行動しましょう。

IT-Passports.com JuniperのJN0-380試験トレーニング資料というのは一体なんでしょうか。JuniperのJN0-380試験トレーニングソースを提供するサイトがたくさんありますが、IT-Passports.comは最実用な資料を提供します。IT-Passports.comには専門的なエリート団体があります。認証専門家や技術者及び全面的な言語天才がずっと最新のJuniperのJN0-380試験を研究していますから、JuniperのJN0-380認定試験に受かりたかったら、IT-Passports.comのサイトをクッリクしてください。あなたに成功に近づいて、夢の楽園に一歩一歩進めさせられます。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/JN0-380.html

NO.1 Which Juniper Networks WLA model supports spectrum analysis?
A. WLA371
B. WLA422
C. WLA532
D. WLA632
Answer: C

Juniper   JN0-380認定証   JN0-380

NO.2 A user repeatedly calls in to the Help desk complaining about their wireless connection.
Which actions would test the user's wireless connectivity from RingMaster?
A. Locate the client in the client tools screen using the Find Clients tab. Once the client is located,
run the Location History option to find out if the client is near a functioning access point.
B. Locate the client in the client tools screen using the Find Clients tab. Once the client is located,
run the RF ping test to determine RSSI and retry counts to verify the RF environment being
reported by the AP to which the client is connected.
C. Locate the client in the client tools screen using the Find Clients tab. Once the client is located,
choose to terminate the client from the wireless network so they can reestablish a new session.
D. Locate the client in the client tools screen using the Find Clients tab. Once the client is located,
add the client to the Watched Client list to gather additional data on the clients signal strength and
data throughput.
Answer: B

Juniper   JN0-380参考書   JN0-380

NO.3 You have installed your AP in the proper location on your network. The AP needs to obtain
configuration information from a controller before it can support wireless clients.
What are three methods that an AP uses to do this? (Choose three.)
A. ICMP ping
B. Keepalive packets
C. DNS Lookup
D. L2 Broadcast
E. DHCP Option 43
Answer: C,D,E

Juniper   JN0-380   JN0-380   JN0-380過去問

NO.4 What is the hardware requirement for a RingMaster client?
A. Intel/AMD x86-compatible dual core processor, 2.0Ghz, 2GB RAM, 512 MB HD space
B. Intel/AMD x86-compatible single core processor, 2.0Ghz, 2GB RAM, 512 MB HD space
C. Intel/AMD x86-compatible single core processor, 2.0Ghz, 1GB RAM, 1024 MB HD space
D. Intel/AMD x86-compatible dual core processor, 1.0Ghz, 1GB RAM, 512 MB HD space
Answer: A

Juniper認証試験   JN0-380認定試験   JN0-380   JN0-380認定証   JN0-380
6. During the installation of RingMaster, you receive the installation error: "HTTPS Server port is
already in use. Please select another port."
What should you do to resolve this issue?
A. Change the HTTPS Server port number to 443.
B. Change the HTTPS Server port number so that it does not conflict with other applications.
C. Restart the installation process so that RingMaster can resolve the issue.
D. Change the SNMP Trap Receiver port to 162.
Answer: B

Juniper   JN0-380認証試験   JN0-380   JN0-380認定資格   JN0-380認定証   JN0-380認定証
7. You are asked to troubleshoot a communication problem between a WLC and a RADIUS server.
You verified that the RADIUS server is reachable from the WLC.
Which WLC CLI command would be used for troubleshooting RADIUS connectivity?
A. rfping
B. show authentication
C. ping
D. radping
Answer: D

Juniper   JN0-380   JN0-380
8. In an auditorium, you have 200 wireless clients connecting to the wireless network. You want
to
configure RF load balancing to distribute client sessions across multiple APs in the area.
Which two parameters are configurable to achieve this? (Choose two.)
A. setting strictness
B. configuring auto-tune
C. defining transmit rates
D. setting band preference
Answer: A,D

Juniper   JN0-380   JN0-380
9. You want to provide secure wireless services to one set of clients on your network and allow
open
access services to your guest clients. You need to configure service profiles for each type of
access to the network.
Which three methods are used to accomplish this? (Choose three.)
A. Configure one service per WLA.
B. Configure an encryption type.
C. Configure IP addresses.
D. Configure SSIDs.
E. Configure VLANs.
Answer: B,D,E

Juniper問題集   JN0-380   JN0-380   JN0-380   JN0-380   JN0-380
10. Multiple users are complaining that their wireless connections are not working.
Which RingMaster screen would the administrator use for troubleshooting?
A. Alarms
B. Clients
C. Monitor
D. Verification
Answer: C

Juniper   JN0-380認証試験   JN0-380   JN0-380   JN0-380認定試験   JN0-380問題集

NO.5 What is the maximum allowed configurable SSIDs per radio?
A. 8
B. 16
C. 32
D. 64
Answer: C

Juniper   JN0-380   JN0-380

JuniperのJN0-380認定試験を受験するあなたは、試験に合格する自信を持たないですか。それでも恐れることはありません。IT-Passports.comはJN0-380認定試験に対する最高な問題集を提供してあげますから。IT-Passports.comの JN0-380問題集は最新で最全面的な資料ですから、きっと試験に受かる勇気と自信を与えられます。これは多くの受験生に証明された事実です。

没有评论:

发表评论