2014年2月20日星期四

SUN 310-025認定試験に対する最も優秀な参考書

SUNの310-025認定試験を除いて、最近非常に人気がある試験はまたSUN、Cisco、IBM、SAPなどの様々な認定試験があります。しかし、もし310-025認証資格を取りたいなら、IT-Passports.comの310-025問題集はあなたを願望を達成させることができます。試験の受験に自信を持たないので諦めることをしないでください。IT-Passports.comの試験参考書を利用することを通して自分の目標を達成することができますから。310-025認証資格を入手してから、他のIT認定試験を受験することもできます。IT-Passports.comの試験問題集を手にすると、どのような試験でも問題ではありません。

IT-Passports.com のSUNの310-025問題集は最も徹底的で、最も正確で、かつアップ·ツー·デートなものです。当面の市場であなたに初めて困難を乗り越える信心を差し上げられるユニークなソフトです。SUNの310-025認証試験は世界でどの国でも承認されて、すべての国が分け隔てをしないの試験です。IT-Passports.com のSUNの310-025認証証明書はあなたが自分の知識と技能を高めることに助けになれることだけでなく、さまざまな条件であなたのキャリアを助けることもできます。IT-Passports.com のSUNの310-025問題集を利用することをお勧めいたします。

310-025はSUNの一つ認証試験として、もしSUN認証試験に合格してIT業界にとても人気があってので、ますます多くの人が310-025試験に申し込んで、310-025試験は簡単ではなくて、時間とエネルギーがかかって用意しなければなりません。

試験番号:310-025問題集
試験科目:SUN 「Sun Java Certified Programmer」
問題と解答:全160問

成功した方法を見つけるだけで、失敗の言い訳をしないでください。SUNの310-025試験に受かるのは実際にそんなに難しいことではないです。大切なのはあなたがどんな方法を使うかということです。IT-Passports.comのSUNの310-025試験トレーニング資料はよい選択で、あなたが首尾よく試験に合格することを助けられます。これも成功へのショートカットです。誰もが成功する可能性があって、大切なのは選択することです。

どのようにすればもっと楽にSUNの310-025認定試験に合格することができるかについて考えたことがありますか。試験に合格する秘密を見つけましたか。それを行う方法がわからない場合、私は教えてあげましょう。実際には、認定試験に合格できる方法が多くあります。試験に関連する知識を一生懸命習得することがただ一つの方法です。今はそのようにしていますか。しかし、これが一番時間を無駄にして、望ましい効果を得られない方法です。それに、毎日仕事で忙しいあなたは、恐らく試験に準備する充分な時間がないでしょう。では、IT-Passports.comの310-025問題集を試しましょう。この試験参考書はきっとあなたに思えぬ良い結果を与えられます。

SUNの310-025認証試験を選んだ人々が一層多くなります。310-025試験がユニバーサルになりましたから、あなたはIT-Passports.com のSUNの310-025試験問題と解答¥を利用したらきっと試験に合格するができます。それに、あなたに極大な便利と快適をもたらせます。実践の検査に何度も合格したこのサイトは試験問題と解答を提供しています。皆様が知っているように、IT-Passports.comはSUNの310-025試験問題と解答を提供している専門的なサイトです。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/310-025.html

NO.1 int i = 0xFFFFFFF1;

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.2 Given.
1. class super {
2. public float getNum() {return 3.0f;}
3. )
4.
5. public class Sub extends Super {
6.
7. )
Which method, placed at line 6, will cause a compiler error?
A. Public float getNum() {return 4.0f; }
B. Public void getNum () { }
C. Public void getNum (double d) { }
D. Public double getNum (float d) {retrun 4.0f; }
Answer.B

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.3 Exhibit.
1. class super (
2. public int I = 0;
3.
4. public super (string text) (
5. I = 1
6. )
7. )
8.
9. public class sub extends super (
10. public sub (string text) (
11. i= 2
12. )
13.
14. public static void main (straing args[]) (
15. sub sub = new sub ("Hello");
16. system.out. PrintIn(sub.i);
17. )
18. )
What is the result?
A. Compilation will fail.
B. Compilation will succeed and the program will print "0"
C. Compilation will succeed and the program will print "1"
D. Compilation will succeed and the program will print "2"
Answer.A

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.4 stringReplace (textString);

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.5

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.6 You want subclasses in any package to have access to members of a superclass. Which is the most
restrictive access modifier that will accomplish this objective?
A. Public
B. Private
C. Protected
D. Transient
E. No access modifier is qualified
Answer.C

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.7 )
What is the decimal value of j at line 5?
A. 0
B. 1
C. 14
D. -15
E. An error at line 3 causes compilation to fail.
F. An error at line 4 causes compilation to fail.
Answer.C
2.Given.Integer i = new Integer (42); Long 1 = new Long (42); Double d = new Double (42.0); Which two
expressions evaluate to True? (Choose Two)
A. (i ==1)
B. (i == d)
C. (d == 1)
D. (i.equals (d))
E. (d.equals (i))
F. (i.equals (42))
Answer.D, E
3.Exhibit .
1. public class test (
2. private static int j = 0;
3.
4. private static boolean methodB(int k) (
5. j += k;
6. return true;
1. )
2.
3. public static void methodA(int i) {
4. boolean b.
5. b = i < 10 | methodB (4);
6. b = i < 10 || methodB (8);
7. )

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.8 )
What is the output?
Answer.JAVAJAVA
7.Exhibit.
1. public class test {
2. public static void add3 (Integer i) }
3. int val = i.intValue ( );
4. val += 3;
5. i = new Integer (val);
6. }
7.
8. public static void main (String args [ ] ) {
9. Integer i = new Integer (0);
10. add3 (i);
11. system.out.printIn (i.intValue ( ) );
12. }
13. )
What is the result?
A. Compilation will fail.
B. The program prints "0".
C. The program prints "3".
D. Compilation will succeed but an exception will be thrown at line 3.
Answer.B
8.Given.
1. public class ConstOver {
2. public ConstOver (int x, int y, int z) {
3. }
4. }
Which two overload the ConstOver constructor? (Choose Two)
A. ConstOver ( ) { }
B. Protected int ConstOver ( ) { }
C. Private ConstOver (int z, int y, byte x) { }
D. Public Object ConstOver (int x, int y, int z) { }
E. Public void ConstOver (byte x, byte y, byte z) { }
Answer.A, C
9.Given.
1. public class MethodOver {
2. public void setVar (int a, int b, float c) {
3. }
4. }
Which two overload the setVar method? (Choose Two)
A. Private void setVar (int a, float c, int b) { }
B. Protected void setVar (int a, int b, float c) { }
C. Public int setVar (int a, float c, int b) (return a;)
D. Public int setVar (int a, int b, float c) (return a;)
E. Protected float setVar (int a, int b, float c) (return c;)
Answer.A, C
10.Given.
1. class BaseClass {
2. Private float x = 1.0f ;
3. protected float getVar ( ) ( return x;)
4. }
5. class Subclass extends BaseClass (
6. private float x = 2.0f;
7. //insert code here
8. )
Which two are valid examples of method overriding? (Choose Two)
A. Float getVar ( ) { return x;}
B. Public float getVar ( ) { return x;}
C. Float double getVar ( ) { return x;}
D. Public float getVar ( ) { return x;}
E. Public float getVar (float f ) { return f;}
Answer.B, D
11.Which two demonstrate an "is a" relationship? (Choose Two)
A. public interface Person { } public class Employee extends Person { }
B. public interface Shape { } public class Employee extends Shape { }
C. public interface Color { } public class Employee extends Color { }
D. public class Species { }
public class Animal (private Species species;)
E. interface Component { } Class Container implements Component ( Private Component[ ] children;
)
Answer.D, E
12.Which statement is true?
A. An anonymous inner class may be declared as final.
B. An anonymous inner class can be declared as private.
C. An anonymous inner class can implement multiple interfaces.
D. An anonymous inner class can access final variables in any enclosing scope.
E. Construction of an instance of a static inner class requires an instance of the enclosing outer class.
Answer.D
13.Given.
1. package foo;
2.
3. public class Outer (
4. public static class Inner (
5. )
6. )
Which statement is true?
A. An instance of the Inner class can be constructed with "new Outer.Inner ()"
B. An instance of the inner class cannot be constructed outside of package foo.
C. An instance of the inner class can only be constructed from within the outer class.
D. From within the package bar, an instance of the inner class can be constructed with "new inner()"
Answer.A
14.Exhibit.
1. public class enclosingone (
2. public class insideone{}
3. )
4. public class inertest(
5. public static void main (string[]args)(
6. enclosingone eo= new enclosingone ();
7. //insert code here
8. )
9. )
Which statement at line 7 constructs an instance of the inner class?
A. InsideOnew ei= eo.new InsideOn();
B. Eo.InsideOne ei = eo.new InsideOne();
C. InsideOne ei = EnclosingOne.new InsideOne();
D. EnclosingOne.InsideOne ei = eo.new InsideOne();
Answer.D
15.Exhibit.
1. interface foo {
2. int k = 0;
3. ]
4.
5. public class test implements Foo (
6. public static void main(String args[]) (
7. int i;
8. Test test = new test ();
9. i= cert.k;
10.i= cert.k;
11.i= Foo.k;
12.)
13.)
14
What is the result?
A. Compilation succeeds.
B. An error at line 2 causes compilation to fail.
C. An error at line 9 causes compilation to fail.
D. An error at line 10 causes compilation to fail.
E. An error at line 11 causes compilation to fail.
Answer.A
16.Given.
1. //point X
2. public class foo (
3. public static void main (String[]args) throws Exception {
4. printWriter out = new PrintWriter (new
5. java.io.outputStreamWriter (System.out), true;
6. out.printIn("Hello");
7. }
8. )
Which statement at PointX on line 1 allows this code to compile and run?
A. Import java.io.PrintWriter;
B. Include java.io.PrintWriter;
C. Import java.io.OutputStreamWriter;
D. Include java.io.OutputStreamWriter;
E. No statement is needed.
Answer.A
17.Which two statements are reserved words in Java? (Choose Two)
A. Run
B. Import
C. Default
D. Implement
Answer.B, C
18.Which three are valid declarations of a float? (Choose Three)
A. Float foo = -1;
B. Float foo = 1.0;
C. Float foo = 42e1;
D. Float foo = 2.02f;
E. Float foo = 3.03d;
F. Float foo = 0x0123;
Answer.A, D, F
19.Given.
1. int index = 1;
2. boolean[] test = new Boolean[3];
3. boolean foo= test [index]; What is the result?
A. Foo has the value of 0.
B. Foo has the value of null.
C. Foo has the value of true.
D. Foo has the value of false.
E. An exception is thrown.
F. The code will not compile.
Answer.D

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.9 Given.
1. public class test (

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.10 public static void main (String args[] } (

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.11 }

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.12 }

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.13 Given.
1. public class test(
2. public static void main(string[]args){
3. string foo = args [1];
4. string foo = args [2];
5. string foo = args [3];
6. }
7. } And command line invocation.Java Test red green blue What is the result?
A. Baz has the value of ""
B. Baz has the value of null
C. Baz has the value of "red"
D. Baz has the value of "blue"
E. Bax has the value of "green"
F. The code does not compile.
G. The program throws an exception.
Answer.G

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.14 Which will declare a method that forces a subclass to implement it?
A. Public double methoda();
B. Static void methoda (double d1) {}
C. Public native double methoda();
D. Abstract public void methoda();
E. Protected void methoda (double d1){}
Answer.D

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.15 Exhibit.
1. public class test(
2. public int aMethod()[
3. static int i=0;
4. i++;
5. return I;
6. )
7. public static void main (String args[]){
8. test test = new test();
9. test.aMethod(); 10.int j = test.aMethod(); 11.System.out.printIn(j); 12.] 13.} What is the result?
A. Compilation will fail.
B. Compilation will succeed and the program will print "0"
C. Compilation will succeed and the program will print "1"
D. Compilation will succeed and the program will print "2"
Answer.D

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.16 )

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.17

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.18 Given.
1. public class foo {
2. public static void main (String[]args) {
3. String s;
4. system.out.printIn ("s=" + s);
5. }
6. }
What is the result?
A. The code compiles and "s=" is printed.
B. The code compiles and "s=null" is printed.
C. The code does not compile because string s is not initialized.
D. The code does not compile because string s cannot be referenced.
E. The code compiles, but a NullPointerException is thrown when toString is called.
Answer.C

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.19 BufferReplace (textBuffer);

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.20 System.out.printLn (textString + textBuffer);

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.21 system.out.printIn(j);

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.22

SUN   310-025   310-025認証試験   310-025認定資格

NO.23 )
What is the result?
A. The program prints "0"
B. The program prints "4"
C. The program prints "8"
D. The program prints "12"
E. The code does not complete.
Answer.B
4.Given
1. Public class test (
2. Public static void main (String args[]) (
3. System.out.printIn (6

没有评论:

发表评论