IT-Passports.comはあなたの100パーセントの合格率を保証します。例外がないです。いまIT-Passports.comを選んで、あなたが始めたいトレーニングを選んで、しかも次のテストに受かったら、最も良いソース及び市場適合性と信頼性を得ることができます。IT-Passports.comのOracleの1Z0-850問題集と解答は1Z0-850認定試験に一番向いているソフトです。
1Z0-850認定試験について、あなたはどうやって思っているのですか。非常に人気があるOracleの認定試験の一つとして、この試験も大切です。しかし、試験の準備をよりよくできるために試験参考書を探しているときに、優秀な参考資料を見つけるのはたいへん難しいことがわかります。では、どうしたらいいでしょうか。大丈夫ですよ。IT-Passports.comはあなたの望みを察して、受験生の皆さんの要望にこたえるために、一番良い試験1Z0-850問題集を提供してあげます。
君はほかのサイトや書籍もブラウズ するがもしれませんが、弊社の関連の学習資料と比較してからIT-Passports.comの商品の範囲が広くてまたネット上でダウンロードを発見してしまいました。IT-Passports.comだけ全面と高品質の問題集があるのではIT-Passports.comの専門家チームが彼らの長年のIT知識と豊富な経験で研究してしました。そして、IT-Passports.comに多くの受験生の歓迎されます。
IT-Passports.com を選択して100%の合格率を確保することができて、もし試験に失敗したら、IT-Passports.comが全額で返金いたします。
IT-Passports.comの専門家チームは彼らの経験と知識を利用して長年の研究をわたって多くの人は待ちに待ったOracleの1Z0-850認証試験について教育資料が完成してから、大変にお客様に歓迎されます。IT-Passports.comの模擬試験は真実の試験問題はとても似ている専門家チームの勤労の結果としてとても値打ちがあります。
試験番号:1Z0-850問題集
試験科目:Oracle 「Java Standard Edition 5 and 6, Certified Associate Exam」
問題と解答:全242問
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/1Z0-850.html
NO.1 System.out.println(s);
What is the result?
A. aOcdefgabc
B. Compilation fails.
C. abOdefgabc
D. abXdefgabc
E. abOdefgabO
F. aOcdefgaOc
G. abXdefgabX
Answer: G
Oracle認証試験 1Z0-850認証試験 1Z0-850 1Z0-850
17.Which package contains classes used to create data collections, such as maps or queues?
A. java.lang
B. java.io
C. java.awt
D. java.net
E. javax.swing
F. java.util
Answer: F
Oracle認定試験 1Z0-850認定試験 1Z0-850練習問題 1Z0-850過去問 1Z0-850
18.Given:
1. interface A { }
2. interface B { void b(); }
3. interface C { public void c(); }
4. abstract class D implements A,B,C { }
5. class E extends D {
6. void b() { }
7. public void c() { }
8. }
Which is true?
A. Compilation fails due to an error in line 6.
B. The code compiles without error.
C. Compilation fails due to an error in line 2.
D. Compilation fails due to an error in line 4.
E. Compilation fails due to an error in line 1.
Answer: A
Oracle認証試験 1Z0-850 1Z0-850 1Z0-850問題集 1Z0-850認定試験 1Z0-850
19.What type of relationship is needed to represent the relationship between students and the courses
they are enrolled in at a university?
A. a one-to-one composition
B. a one-to-one association
C. a many-to-many composition
D. a one-to-many composition
E. a one-to-many association
F. a many-to-many association
Answer: F
Oracle認定資格 1Z0-850 1Z0-850 1Z0-850認定資格 1Z0-850認定証
20.Which two are features of JNDI? (Choose two.)
A. an interface to store and retrieve named Java objects of any type
B. an interface to search for objects using attributes
C. a defined common set of messaging concepts and programming strategies
D. connectivity to databases and other tabular data sources
Answer: A,B
Oracle認定証 1Z0-850 1Z0-850問題集 1Z0-850練習問題
NO.2 }
NO.3 Given:
12. String s = "abcdefgabc";
13. char c = s.charAt(2);
14.
15. if (c == 'c')
16. s = s.replace('c', 'X');
NO.4 System.out.println("x = " + x + " , y = " + y);
NO.5 Given:
1. class Test {
2. public static void main(String args[]) {
3. int num1 = 10, num2 = 20, result;
NO.6
NO.7 s = s.replace('b', 'O');
NO.8 s = s.replace('c', 'O');
NO.9 System.out.println(result);
NO.10 }
NO.11 else
NO.12 // insert code here
NO.13 }
NO.14 while (x < 3) {
NO.15 }
What is the result?
A. Compilation fails because of an error at line 8.
B. x = 3 , y = 7
C. Compilation fails because of an error at line 11.
D. Compilation fails because of an error at line 9.
E. x = 53 , y = 97
F. Compilation fails because of an error at line 10.
Answer: B
Oracle認証試験 1Z0-850参考書 1Z0-850 1Z0-850 1Z0-850認証試験 1Z0-850
10.You have developed a MIDlet that runs on a Java-enabled Personal Digital Assistant (PDA) device.
Now, your employer has asked you to port the MIDlet to run on other Java platforms. Which is true?
A. The MIDlet is 100% portable across all J2ME devices.
B. The MIDlet can run within a standard web browser.
C. The MIDlet is guaranteed to run correctly under J2SE.
D. The MIDlet is NOT guaranteed to run on a Java technology-enabled phone.
Answer: D
Oracle認定試験 1Z0-850 1Z0-850 1Z0-850 1Z0-850 1Z0-850参考書
11.Which statement is true?
A. JMS enables an application to provide flexible, asynchronous data exchange.
B. JMS provides interfaces to naming and directory services.
C. The JMS API is located in the java.jms package.
D. JMS enables an application to provide tightly coupled, distributed communication.
Answer: A
Oracle 1Z0-850認定証 1Z0-850 1Z0-850参考書 1Z0-850 1Z0-850
12.Which two are true about stateless session beans? (Choose two.)
A. They are used to represent data stored in an RDBMS.
B. They implement the JMS API.
C. They are used to implement business logic.
D. They CANNOT hold client state.
Answer: C,D
Oracle問題集 1Z0-850認定資格 1Z0-850 1Z0-850練習問題
13.Which two are true about javax.swing? (Choose two.)
A. It includes classes for creating buttons and panels.
B. It is used to create MIDlets.
C. It is used to create applications that have the same user interface on different platforms.
D. It uses the native GUI components of each platform.
Answer: A,C
Oracle 1Z0-850 1Z0-850
14.Which two are true? (Choose two.)
A. An interface CANNOT be extended by another interface.
B. An abstract class CANNOT be extended by an abstract class.
C. An interface can be extended by an abstract class.
D. An abstract class can implement an interface.
E. An abstract class can be extended by a concrete class.
F. An abstract class can be extended by an interface.
Answer: D,E
Oracle 1Z0-850問題集 1Z0-850過去問 1Z0-850過去問 1Z0-850
15.Click the Exhibit button.
Which relationships, referenced by the class names involved, are drawn using valid UML notation?
A. AB, AC, BD, and CD
B. only AC, BD, and CD
C. only AB, AC, and BD
D. only AB and AC
E. only BD and CD
Answer: A
Oracle 1Z0-850認定証 1Z0-850認証試験 1Z0-850過去問
NO.16 result = calc(num1, num2);
NO.17 Which two are true? (Choose two.)
A. J2EE runs on consumer and embedded devices.
B. J2EE includes the MIDP API.
C. J2EE includes servlet APIs and EJB APIs.
D. J2EE application developers need J2SE.
E. J2EE applications depend on web servers.
Answer: C,D
Oracle問題集 1Z0-850参考書 1Z0-850 1Z0-850過去問 1Z0-850認証試験
NO.18 x++; y--;
NO.19 }
Which, inserted at line 8, produces the output 30?
A. static int calc(int n1, int n2) { return; }
B. public int calc(int n1, int n2) { return n1 + n2; }
C. public int calc(int n1, int n2) { return; }
D. static int calc(int n1, int n2) { return n1 + n2; }
E. static void calc(n1, n2) { return (n1 + n2); }
F. static int calc(int n1, n2) { return n1, n2; };
Answer: D
Oracle参考書 1Z0-850 1Z0-850 1Z0-850 1Z0-850問題集
4.Given:
1. public abstract class Wow {
2. private int wow;
3. public Wow(int wow) {
4. this.wow = wow;
5. }
6. public void wow() { }
7. private void wowza() { }
8. }
Which is true about the class Wow?
A. It does NOT compile because an abstract class must have at least one abstract method.
B. It does NOT compile because an abstract class CANNOT have instance variables.
C. It compiles without error.
D. It does NOT compile because an abstract class CANNOT have private methods.
E. It does NOT compile because an abstract class must have a constructor with no arguments.
Answer: C
Oracle 1Z0-850 1Z0-850練習問題 1Z0-850認定資格
5.Given:
1. class X {
2. private Y y;
3. public X(Y y) { this.y = y; }
4. }
5. class Y {
6. private X x;
7. public Y() { }
8. public Y(X x) { this.x = x; }
9. }
The instance variable y is intended to represent the composition relationship "X is composed of Y."
Which code correctly maintains this meaning?
A. X x1 = new X(new Y())
;
X x2 = new X(new Y())
;
B. X xx = new X(null)
;
Y y1 = new Y(xx)
;
Y y2 = new Y(xx)
;
C. Y yy = new Y()
;
X x1 = new X(yy)
;
X x2 = new X(yy)
;
D. Y y1 = new Y(new X(null))
;
Y y2 = new Y(new X(null))
;
Answer: A
Oracle問題集 1Z0-850問題集 1Z0-850 1Z0-850
6.Which type of J2EE component is used to store business data persistently?
A. stateless session beans
B. JavaBeans
C. stateful session beans
D. entity beans
E. JavaServer Pages
Answer: D
Oracle問題集 1Z0-850過去問 1Z0-850 1Z0-850認定試験
7.What is the purpose of JNDI?
A. to access native code from a Java application
B. to parse XML documents
C. to access various directory services using a single interface
D. to register Java Web Start applications with a web server
Answer: C
Oracle 1Z0-850認定試験 1Z0-850認証試験 1Z0-850
8.Which two are true about HTML? (Choose two.)
A. HTML can set up hypertext links between documents.
B. HTML uses tags to structure text into headings, paragraphs, and lists.
C. HTML is an object-oriented programming language.
D. HTML documents CANNOT be browsed by a text editor.
Answer: A,B
Oracle認定資格 1Z0-850認定資格 1Z0-850
9.Given:
4. class Example {
5. int x = 50;
6. int y = 100;
7. public static void main(String args[]) {
8. int x = 0, y = 10;
9. Example ex = new Example();
NO.20 Which two are associated with the web tier in a J2EE web-based application.? (Choose two.)
A. servlets
B. JAX-RPC
C. JMS
D. entity beans
E. JSP
Answer: A,E
Oracle参考書 1Z0-850過去問 1Z0-850 1Z0-850過去問
NO.21 else if (c == 'b')
IT-Passports.comは我々が研究したトレーニング資料を無料に更新します。それはあなたがいつでも最新の1Z0-850試験トレーニング資料をもらえるということです。1Z0-850認定試験の目標が変更されば、IT-Passports.comが提供した勉強資料も変化に追従して内容を変えます。IT-Passports.com は各受験生のニーズを知っていて、あなたが1Z0-850認定試験に受かることに有効なヘルプを差し上げます。あなたが首尾よく試験に合格するように、我々は最も有利な価格と最高のクオリティーを提供して差し上げます。
没有评论:
发表评论