2013年12月30日星期一

もしあなたはまだAppleの9L0-620試験に合格するのために悩まれば

試験の準備をするためにIT-Passports.comのAppleの9L0-620試験トレーニング資料を買うのは冒険的行為と思ったとしたら、あなたの人生の全てが冒険なことになります。一番遠いところへ行った人はリスクを背負うことを恐れない人です。また、IT-Passports.comのAppleの9L0-620試験トレーニング資料が信頼できるのは多くの受験生に証明されたものです。IT-Passports.comのAppleの9L0-620試験トレーニング資料を利用したらきっと成功できますから、IT-Passports.comを選ばない理由はないです。

IT-Passports.comのIT専門家たちは彼らの豊富な知識と経験を活かして最新の短期で成果を取るトレーニング方法を研究しました。このトレーニング方法は受験生の皆さんに短い時間で予期の成果を取らせます。特に仕事しながら勉強している受験生たちにとって不可欠なツールです。IT-Passports.comトレーニング資料を選んだら、あなたは自分の夢を実現できます。

Appleの9L0-620認定試験に受かる勉強サイトを探しているのなら、IT-Passports.comはあなたにとって一番良い選択です。IT-Passports.comがあなたに差し上げられるのはIT業種の最先端のスキルを習得したこととAppleの9L0-620認定試験に合格したことです。この試験は本当に難しいことがみんなは良く知っていますが、試験に受かるのは不可能ではないです。自分に向いている勉強ツールを選べますから。IT-Passports.com のAppleの9L0-620試験問題集と解答はあなたにとって一番良い選択です。IT-Passports.comのトレーニング資料は完全だけでなく、カバー率も高くて、高度なシミュレーションを持っているのです。これはさまざまな試験の実践の検査に合格したもので、Appleの9L0-620認定試験に合格したかったら、IT-Passports.comを選ぶのは絶対正しいことです。

Appleの9L0-620認定試験を受験したいですか。試験がたいへん難しいですから悩んでいるのですか。試験を申し込みたいですが、合格できないことが心配します。いまこのような気持ちを持っていますか。大丈夫ですよ。安心に9L0-620試験を申し込みましょう。IT-Passports.comの試験参考書を使用する限り、どんなに難しい試験でも問題にならないです。試験に合格する自信を全然持っていなくても、IT-Passports.comの9L0-620問題集はあなたが一度簡単に成功することを保証できます。不思議と思っていますか。では、IT-Passports.comのウェブサイトへ来てもっと多くの情報をブラウズすることもできます。それに、9L0-620問題集の一部を試用することもできます。そうすると、この参考書が確かにあなたが楽に試験に合格する保障ということをきっと知るようになります。

試験番号:9L0-620問題集
試験科目:Apple 「Mac OS X Directory Services v10.5 Exam」
問題と解答:全102問

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/9L0-620.html

NO.1 GeneratedUIDs provide for user identification in which TWO contexts?
A. file ACLs
B. file ownership
C. password policies
D. group membership
Answer: A,D

Apple認証試験   9L0-620   9L0-620

NO.2 There is one Open Directory master with many replicas. But it fails to work fine. How should
you promote one of the replicas to master and have all the other replicas look to the new master?
A. You should use Server Admin to change one of the Open Directory replicas to a master, and then
change all of the remaining Open Directory replicas to standalone servers, and back to replicas.
B. You should use dsconfig ldap to change one of the Open Directory replicas to a master, and then
use Server Admin to change all of the remaining Open Directory replicas to standalone servers, and
back to replicas.
C. You should use Server Admin to change one of the Open Directory replicas to a master, and then
change the address of the Open Directory master on all of the remaining replicas, without changing
the role of the replicas.
D. You should use dscl to change one of the Open Directory replicas to a master, and then use server
admin to change the address of the Open Directory master on all of the replicas, without changing
the role of the replicas.
Answer: A

Apple   9L0-620   9L0-620   9L0-620認証試験

NO.3 CORRECT TEXT
You can use____ to map an Open Directory record to an LDAP record?
Answer: Directory Utility

Apple   9L0-620認証試験   9L0-620

NO.4 In a default installation of Mac OS X v10.5, which command should you enter in Terminal to
search for a user named "kim" in all directory domains in your search path?
A. dscl localhost read /Search/Users/kim
B. dscl localhost read /Default/Users/kim
C. dscl localhost read /127.0.0.1 /Users/kim
D. dscl localhost read /Local/Default/Users/kim
Answer: A

Apple参考書   9L0-620   9L0-620

NO.5 A search base for an LDAP request describes the network path to the LDAP server that the
request will search
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

Apple   9L0-620認定試験   9L0-620   9L0-620

NO.6 CORRECT TEXT
In a default configuration of a Mac OS X v10.5 computer, ___ folder will contain Open Directory logs.
Answer: /Library/Logs/DirectoryService/
7. A search base for an LDAP request describes the location in the LDAP hierarchy where the
search will begin.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A

Apple練習問題   9L0-620過去問   9L0-620   9L0-620練習問題
8. Please point out which type of entry in an LDAP schema defines the record type(s) that the
LDAP directory supports?
A. OID base
B. object class
C. syntax definition
D. attribute definition
Answer: B

Apple参考書   9L0-620   9L0-620   9L0-620認証試験
9. A search base for an LDAP request describes the directory services data types that correspond
to the LDAP entry being searched
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

Apple認定資格   9L0-620   9L0-620   9L0-620
10. A search base for an LDAP request describes the client application making the search request
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

Apple過去問   9L0-620練習問題   9L0-620参考書   9L0-620認定資格
11. You are configuring a Mac OS X Server v10.5 computer to search multiple directory domains.
How to specify the order in which the server searches the directories when authenticating users?
A. You should define a custom search path in the Authentication pane of Directory Utility.
B. You should run slapconfig -setauthmechanisms and specify the directory domain search order.
C. You should modify the mapping for the AuthenticationAuthority attribute in the Mappings pane
of Directory Utility.
D. You should configure the computer account and enter the authentication search path in the
Advanced pane of Workgroup Manager.
Answer: A

Apple   9L0-620   9L0-620   9L0-620認定証   9L0-620
12. A Mac OS X v10.5 computer is bound to an Active Directory server using the Active Directory
plug-in in Directory Access. Using the default configuration of the plug-in, what is the Mac OS X user
ID number for a user account provided by the Active Directory server?
A. The user ID number is always set to 500.
B. The user ID number is the value stored in the user account's UID attribute.
C. The user ID number is generated based on the user account's Globally Unique ID (GUID).
D. The user ID number is a randomly generated value that does not conflict with any user IDs used
by the local user records.
Answer: C

Apple参考書   9L0-620   9L0-620
13. Which statement describes a standard attribute in Mac OS X v10.5 directory services?
A. An attribute defined by RFC2307
B. An attribute required by Mac OS X v10.5 to publish services with Bonjour
C. An attribute required by Open Directory to support network logins in Mac OS X v10.5
D. An attribute in an Open Directory record that includes default mappings to one or more native
attributes in a local or connected directory
Answer: D

Apple   9L0-620練習問題   9L0-620   9L0-620認定試験
14. Which attribute in a Mac OS X network user account stores the network location of the user's
home folder?
A. The UserHome attribute in the mount record
B. The VFSLinkDir attribute in the mount record
C. The ExportDirectory attribute in the computer record
D. The HomeDirectory attribute in the user account record
Answer: D

Apple   9L0-620認定資格   9L0-620問題集   9L0-620   9L0-620過去問
15. In Mac OS X v10.5, which command should you enter in Terminal to send a HUP signal to a
process?
A. sig
B. kill
C. stop
D. signal
Answer: B

Apple認定資格   9L0-620認定資格   9L0-620過去問   9L0-620   9L0-620

もし弊社のAppleの9L0-620認証試験について問題集に興味があったら、購入するまえにインターネットで弊社が提供した無料な部分問題集をダウンロードして、君の試験に役に立つかどうかのを自分が判断してください。それにIT-Passports.comは一年の無料な更新のサービスを提供いたします。

没有评论:

发表评论