IT-Passports.comにたくさんのIT専門人士がいって、弊社の問題集に社会のITエリートが認定されて、弊社の問題集は試験の大幅カーバして、合格率が100%にまで達します。弊社のみたいなウエブサイトが多くても、彼たちは君の学習についてガイドやオンラインサービスを提供するかもしれないが、弊社はそちらにより勝ちます。IT-Passports.comは同業の中でそんなに良い地位を取るの原因は弊社のかなり正確な試験の練習問題と解答そえに迅速の更新で、このようにとても良い成績がとられています。そして、弊社が提供した問題集を安心で使用して、試験を安心で受けて、君のHP Hp2-E29認証試験の100%の合格率を保証しますす。
Hp2-E29認定試験の準備をするために一生懸命勉強して疲れを感じるときには、他の人が何をしているかを知っていますか。あなたと同じIT認定試験を受験する周りの人を見てください。あなたが試験のために不安と感じているとき、どうして他の人が自信満々で、のんびり見ているのでしょうか。あなたの能力は彼らうより弱いですか。もちろんそんなことはないです。では、なぜ他の人が簡単にHp2-E29試験に合格することができるかを知りたいですか。それは彼らがIT-Passports.com のHp2-E29問題集を利用したからです。この問題集を勉強することだけで楽に試験に合格することができます。信じないのですか。不思議を思っていますか。では、急いで試してください。まず問題集のdemoを体験することができます。そうすれば、この問題集の品質を確認することができます。はやくIT-Passports.comのサイトをクリックしてください。
IT認証試験を受かるかどうかが人生の重要な変化に関連することを、受験生はみんなよく知っています。IT-Passports.comは低い価格で高品質の迫真の問題を受験生に提供して差し上げます。IT-Passports.comの製品もコスト効率が良く、一年間の無料更新サービスを提供しています。当社の認定トレーニングの材料は、すぐに入手できます。当社のサイトは答案ダンプのリーディングプロバイダーで、あなたが利用したい最新かつ最正確の試験認定トレーニング材料、いわゆる試験問題と解答を提供しています。
IT-Passports.comのHp2-E29参考書は間違いなくあなたが一番信頼できるHp2-E29試験に関連する資料です。まだそれを信じていないなら、すぐに自分で体験してください。そうすると、きっと私の言葉を信じるようになります。IT-Passports.comのサイトをクリックして問題集のデモをダウンロードすることができますから、ご利用ください。PDF版でもソフト版でも提供されていますから、先ず体験して下さい。問題集の品質を自分自身で確かめましょう。
試験番号:Hp2-E29問題集
試験科目:HP 「Planning and Designing HP SMB Solutions」
問題と解答:全166問
チャンスは常に準備ができあがった者に属します。しかし、我々に属する成功の機会が来たとき、それをつかむことができましたか。HPのHp2-E29認定試験を受験するために準備をしているあなたは、IT-Passports.comという成功できるチャンスを掴みましたか。IT-Passports.comのHp2-E29問題集はあなたが楽に試験に合格する保障です。この問題集は大量な時間を節約させ、効率的に試験に準備させることができます。IT-Passports.comの練習資料を利用すれば、あなたはこの資料の特別と素晴らしさをはっきり感じることができます。この問題集は間違いなくあなたの成功への近道で、あなたが十分にHp2-E29試験を準備させます。
試験の準備をするためにIT-Passports.comのHPのHp2-E29試験トレーニング資料を買うのは冒険的行為と思ったとしたら、あなたの人生の全てが冒険なことになります。一番遠いところへ行った人はリスクを背負うことを恐れない人です。また、IT-Passports.comのHPのHp2-E29試験トレーニング資料が信頼できるのは多くの受験生に証明されたものです。IT-Passports.comのHPのHp2-E29試験トレーニング資料を利用したらきっと成功できますから、IT-Passports.comを選ばない理由はないです。
IT-Passports.comは多くのIT職員の夢を達成することであるウェブサイトです。IT夢を持っていたら、速くIT-Passports.comに来ましょう。 IT-Passports.comにはすごいトレーニング即ち HPのHp2-E29試験トレーニング資料があります。これはIT職員の皆が熱望しているものです。あなたが試験に合格することを助けられますから。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/HP2-E29.html
NO.1 Which HP software application is required to manage an HP StorageWorks Enterprise Virtual Array
solution?
A. HPStorageWorks Secure Manager
B. HPStorageWorks Command View EVA
C. HP Storage Essentials SRM Software Suite
D. HP Continuous Access EVA
Answer: B
HP参考書 Hp2-E29認定証 Hp2-E29問題集 Hp2-E29
3.Which component in an HP Data Protector solution runs the core software and contains the Data
Protector database?
A. media server
B. console server
C. cell manager
D. media manager
Answer: C
HP Hp2-E29練習問題 Hp2-E29認証試験 Hp2-E29
4.A customer wants to use HP Systems Insight Manager (HP SIM) to secure their management
environment. Which technologies are used with HP SIM accomplish this task? (Select two.)
A. SSL
B. WMI
C. DMI
D. SNMP
E. SSH
Answer: A,B
HP認定証 Hp2-E29 Hp2-E29問題集 Hp2-E29 Hp2-E29認証試験
5.When a G6 blade solution includes Flex-10 Virtual Connect Ethernet modules, what are possible
bandwidth configurations for a single Flex-NIC on port 1? (Select two.)
A. 10Mb
B. 300Mb
C. 750Mb
D. 8Gb
E. 16Gb
Answer: B,D
HP認証試験 Hp2-E29認定証 Hp2-E29 Hp2-E29
6.Which feature becomes available when a G6 blade solution includes Flex-10 Virtual Connect Ethernet
module?
A. support for port aggregation for each blade increases to 10 ports
B. blade NICs auto-negotiate to 10/100Mb bandwidth
C. embedded Flexible NICs for each blade increases to 10 NICs
D. bandwidth for each network card can be dynamically changed from 100Mb up to 10Gb
Answer: D
HP Hp2-E29 Hp2-E29
7.A customer wants to order several ProLiant servers as virtual machine hosts. Which HP iVirtualization
solutions are available to the customer? (Select two.)
A. Red Hat Linux Enterprise Server
B. VMware ESX 4i
C. CitrixXenServer
D. VMware Server
E. Microsoft Windows Virtual Server 2005
F. Microsoft Virtual Hyper-V
Answer: B,C
HP Hp2-E29認証試験 Hp2-E29 Hp2-E29
8.Which statement is true about processor cache?
A. it reduces the risk of downtime.
B. It enables floating point processing.
C. It reduces the amount of time needed for the processor to access data.
D. it reduces risk of data loss.
Answer: C
HP Hp2-E29認定証 Hp2-E29過去問 Hp2-E29 Hp2-E29過去問
9.Which RAID level is able to withstand any two simultaneous hard drive failures?
A. RAID 1
B. RAID 1+0
C. RAID 6
D. RAID 5
Answer: C
HP練習問題 Hp2-E29過去問 Hp2-E29
10.Which feature included in the firmware of D2D Backup System eliminates redundant data during
backups by saving a single copy of identical data, replacing any further instance with pointers back to the
one copy?
A. dynamic reallocation
B. data retention
C. deduplication
D. low bandwidth replication
Answer: C
HP Hp2-E29 Hp2-E29 Hp2-E29練習問題
11.Which ProLiant servers have a maximum of four processor sockets? (Select two.)
A. ML370
B. BL860c
C. DL585
D. BL680C
E. DL785
Answer: D,E
HP Hp2-E29練習問題 Hp2-E29認証試験
12.Which component from HP Insight Foundation Suite for ProLiant can be used for array configuration
and guided installation of the supported operating system?
A. SmartStart CD
B. Management DVD
C. Firmware Maintenance CD
D. Insight Software DVD
Answer: A
HP参考書 Hp2-E29認定証 Hp2-E29認定試験 Hp2-E29認定試験
13.What additional functionality does HP Insight Remote Support provide to customers using HP SIM?
(Select two.)
A. remote event notification and forwarding
B. integrated warranty tracking and online remote support
C. remote configuration and repair of management agents
D. integration with HP Insight License Manager
E. remoteiLO 2 graphical console access
Answer: A,B
HP過去問 Hp2-E29過去問 Hp2-E29 Hp2-E29 Hp2-E29問題集
14.Your customer is consolidating his environment on four ProLiant servers running VMware ESX 4.0.
Which HP insight Control functionality can help him to convert physical machines to a virtual machine
form on ESX 4.0 servers?
A. performance management
B. server deployment
C. server migration
D. virtual machine management
Answer: C
HP Hp2-E29認証試験 Hp2-E29
15.Which Insight Control component identifies and prevents potentially critical problems on ProLiant
servers by providing real-time hardware event monitoring and secure event submission to HP Support?
A. HP Software Event Subscription
B. HP Insight Performance Manager module
C. Version Control Repository and Version Control Agent
D. HP Insight Remote Support
Answer: D
HP Hp2-E29認定試験 Hp2-E29認証試験
16.What does Dynamic Processor Resilience enhance?
A. data security
B. server availability
C. fast clustering failover
D. floating point performance
Answer: B
HP Hp2-E29 Hp2-E29過去問
17.Which tape technology allows hardware-based encryption?
A. HP SuperDLTtape II 600GB
B. DLTVS160
C. SDLT600
D. LTO-4
Answer: D
HP Hp2-E29 Hp2-E29認定資格 Hp2-E29練習問題 Hp2-E29参考書
18.Which HP disk-based storage solution provides both unattended backups and rapid restore of data for
LAN-based servers, and can also emulate popular tape libraries tape drives?
A. HP Virtual Library System (VLS)
B. HP Enterprise Virtual Array (EVA)
C. HP Modular Smart Array (MSA) 2000 G2
D. Removable Disk Backup System (RDX)
Answer: A
HP問題集 Hp2-E29 Hp2-E29 Hp2-E29認定資格
19.What enables resiliency in an HP Converged Infastructure? (Select two.)
A. power, cooling, and interconnect capabilities of the HPBiadeSystem c3000 enclosure
B. visualization products like VMware or Microsoft Hyper-V solutions
C. HPStorageWorks data protection solutions
D. modular building blocks providing maximum flexibility for scalability and customization
E. HP Insight Software components with appropriate services
Answer: D,E
HP Hp2-E29問題集 Hp2-E29 Hp2-E29 Hp2-E29認証試験
20.Which HP software component can be used to install multiple ProLiant servers quickly and predictably
in an unattended fashion using scripts and systems images?
A. HP Remote Deployment Utility
B. HPIgnite-UX
C. HP Server Migration Software forProLiant servers
D. HP Insight Rapid Deployment software
Answer: D
HP参考書 Hp2-E29 Hp2-E29 Hp2-E29 Hp2-E29認定証
一つの試験だけでは多くの時間を無駄にする必要がありません。Hp2-E29認定試験が大変難しいと感じて、多くの時間を取らなければならないとしたら、ツールとしてIT-Passports.comのHp2-E29問題集を利用したほうがいいです。この問題集はあなたに時間を節約させることができますから。もっと重要なのは、この問題集はあなたが試験に合格することを保証できますから。この問題集よりもっと良いツールは何一つありません。試験の準備をするのにたくさんの時間を無駄にするより、そんな時間を利用してもっと有意義なことをしたほうがいいです。ですから、はやくIT-Passports.comのサイトに行ってもっと多くの情報を読みましょう。この素晴らしきチャンスを逃したらきっと後悔しますよ。
没有评论:
发表评论