2013年9月23日星期一

Pass4TestのJuniper JN0-380認定試験に対する最高の参考書

IT業界の中でたくさんの野心的な専門家がいって、IT業界の中でより一層頂上まで一歩更に近く立ちたくてJuniperのJN0-380試験に参加して認可を得たくて、Juniper のJN0-380試験が難度の高いので合格率も比較的低いです。IT-Passports.comの商品は試験問題を広くカーバして、認証試験の受験生が便利を提供し、しかも正確率100%です。そして、試験を安心に参加してください。

JN0-380問題集の品質を確かめ、この問題集はあなたに合うかどうかを確認することができるように、IT-Passports.comはJN0-380問題集の一部のダウンロードを無料で提供します。二つのバージョンのどちらでもダウンロードできますから、IT-Passports.comのサイトで検索してダウンロードすることができます。体験してから購入するかどうかを決めてください。そうすると、JN0-380問題集の品質を知らないままに問題集を購入してから後悔になることを避けることができます。

IT業種が新しい業種で、経済発展を促進するチェーンですから、極めて重要な存在ということを我々は良く知っています。IT認証はIT業種での競争な手段の一つです。認証に受かったらあなたは各方面でよく向上させます。でも、受かることが難しいですから、トレーニングツールを利用するのを勧めます。トレーニング資料を選びたいのなら、IT-Passports.comのJuniperのJN0-380試験トレーニング資料は最高の選択です。この資料の成功率が100パーセントに達して、あなたが試験に合格することを保証します。

試験番号:JN0-380問題集
試験科目:Juniper 「Wireless LAN, Specialist (JNCIS-WLAN)」
問題と解答:全86問

IT-Passports.comのウェブサイトをクリックしたら、IT-Passports.comに登録した人々が非常にたくさんいることに驚いたでしょう。実はこれは普通なことです。IT-Passports.comは毎日異なる受験生に様々なトレーニング資料を提供します。彼らは当社の資料を利用してから試験に受かりました。これは当社が提供したJuniperのJN0-380トレーニング資料が本当に効果的なものということを証明しました。もしあなたも試験に合格したいのなら、IT-Passports.comをミスしないでください。IT-Passports.comはきっとあなたのニーズを満たせますから。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/JN0-380.html

NO.1 Which Juniper Networks WLA model supports spectrum analysis?
A. WLA371
B. WLA422
C. WLA532
D. WLA632
Answer: C

Juniper   JN0-380認定資格   JN0-380

NO.2 What is the maximum allowed configurable SSIDs per radio?
A. 8
B. 16
C. 32
D. 64
Answer: C

Juniper認定試験   JN0-380   JN0-380練習問題

NO.3 What is the hardware requirement for a RingMaster client?
A. Intel/AMD x86-compatible dual core processor, 2.0Ghz, 2GB RAM, 512 MB HD space
B. Intel/AMD x86-compatible single core processor, 2.0Ghz, 2GB RAM, 512 MB HD space
C. Intel/AMD x86-compatible single core processor, 2.0Ghz, 1GB RAM, 1024 MB HD space
D. Intel/AMD x86-compatible dual core processor, 1.0Ghz, 1GB RAM, 512 MB HD space
Answer: A

Juniper   JN0-380過去問   JN0-380認定試験   JN0-380
6. During the installation of RingMaster, you receive the installation error: "HTTPS Server port is
already in use. Please select another port."
What should you do to resolve this issue?
A. Change the HTTPS Server port number to 443.
B. Change the HTTPS Server port number so that it does not conflict with other applications.
C. Restart the installation process so that RingMaster can resolve the issue.
D. Change the SNMP Trap Receiver port to 162.
Answer: B

Juniper   JN0-380参考書   JN0-380   JN0-380
7. You are asked to troubleshoot a communication problem between a WLC and a RADIUS server.
You verified that the RADIUS server is reachable from the WLC.
Which WLC CLI command would be used for troubleshooting RADIUS connectivity?
A. rfping
B. show authentication
C. ping
D. radping
Answer: D

Juniper認定試験   JN0-380   JN0-380参考書   JN0-380
8. In an auditorium, you have 200 wireless clients connecting to the wireless network. You want
to
configure RF load balancing to distribute client sessions across multiple APs in the area.
Which two parameters are configurable to achieve this? (Choose two.)
A. setting strictness
B. configuring auto-tune
C. defining transmit rates
D. setting band preference
Answer: A,D

Juniper認証試験   JN0-380   JN0-380練習問題   JN0-380認定証
9. You want to provide secure wireless services to one set of clients on your network and allow
open
access services to your guest clients. You need to configure service profiles for each type of
access to the network.
Which three methods are used to accomplish this? (Choose three.)
A. Configure one service per WLA.
B. Configure an encryption type.
C. Configure IP addresses.
D. Configure SSIDs.
E. Configure VLANs.
Answer: B,D,E

Juniper   JN0-380練習問題   JN0-380参考書   JN0-380参考書
10. Multiple users are complaining that their wireless connections are not working.
Which RingMaster screen would the administrator use for troubleshooting?
A. Alarms
B. Clients
C. Monitor
D. Verification
Answer: C

Juniper   JN0-380認定資格   JN0-380   JN0-380認定証

NO.4 You have installed your AP in the proper location on your network. The AP needs to obtain
configuration information from a controller before it can support wireless clients.
What are three methods that an AP uses to do this? (Choose three.)
A. ICMP ping
B. Keepalive packets
C. DNS Lookup
D. L2 Broadcast
E. DHCP Option 43
Answer: C,D,E

Juniper   JN0-380   JN0-380   JN0-380

NO.5 A user repeatedly calls in to the Help desk complaining about their wireless connection.
Which actions would test the user's wireless connectivity from RingMaster?
A. Locate the client in the client tools screen using the Find Clients tab. Once the client is located,
run the Location History option to find out if the client is near a functioning access point.
B. Locate the client in the client tools screen using the Find Clients tab. Once the client is located,
run the RF ping test to determine RSSI and retry counts to verify the RF environment being
reported by the AP to which the client is connected.
C. Locate the client in the client tools screen using the Find Clients tab. Once the client is located,
choose to terminate the client from the wireless network so they can reestablish a new session.
D. Locate the client in the client tools screen using the Find Clients tab. Once the client is located,
add the client to the Watched Client list to gather additional data on the clients signal strength and
data throughput.
Answer: B

Juniper認定試験   JN0-380過去問   JN0-380   JN0-380認定資格

Juniper JN0-380認証試験に合格することが簡単ではなくて、Juniper JN0-380証明書は君にとってはIT業界に入るの一つの手づるになるかもしれません。しかし必ずしも大量の時間とエネルギーで復習しなくて、弊社が丹精にできあがった問題集を使って、試験なんて問題ではありません。

没有评论:

发表评论