多くの人々は高い難度のIT認証試験に合格するのは専門の知識が必要だと思います。それは確かにそうですが、その知識を身につけることは難しくないとといわれています。IT業界ではさらに強くなるために強い専門知識が必要です。
IT領域で仕事しているあなたは、きっとIT認定試験を通して自分の能力を証明したいでしょう。それに、9L0-620認証資格を持っている同僚や知人などますます多くなっているでしょう。そのような状況で、もし一つの資格を持っていないなら他の人に追及できないですから。では、どんな試験を受けるのかは決めましたか。Appleの試験はどうですか。9L0-620認定試験のようなものはどうでしょうか。これは非常に価値がある試験なのですから、きっとあなたが念願を達成するのを助けられます。
Appleの9L0-010日本語認定試験は現在のIT領域で本当に人気がある試験です。この試験の認証資格を取るのは昇進したい人々の一番良く、最も効果的な選択です。しかも、この試験を通して、あなたも自分の技能を高めて、仕事に役に立つスキルを多くマスターすることができます。そうすれば、あなたはもっと素敵に自分の仕事をやることができ、あなたの優れた能力を他の人に見せることができます。この方法だけであなたはより多くの機会を得ることができます。
試験科目:Macintosh Service Certification Exam (9L0-010日本語版)
問題と解答:全94問
IT-Passports.comは当面最新のAppleの9L0-010日本語の認証試験の準備問題を提供している認証された候補者のリーダーです。弊社の資源はずっと改訂され、アップデートされていますから、緊密な相関関係があります。Appleの9L0-010日本語の認証試験を準備しているあなたは、自分がトレーニングを選んで、しかも次の問題を受かったほうがいいです。弊社の試験問題はほとんど毎月で一回アップデートしますから、あなたは市場で一番新鮮な、しかも依頼できる良い資源を得ることができることを保証いたします。
IT-Passports.com のAppleの9L0-620問題集は最も徹底的で、最も正確で、かつアップ·ツー·デートなものです。当面の市場であなたに初めて困難を乗り越える信心を差し上げられるユニークなソフトです。Appleの9L0-620認証試験は世界でどの国でも承認されて、すべての国が分け隔てをしないの試験です。IT-Passports.com のAppleの9L0-620認証証明書はあなたが自分の知識と技能を高めることに助けになれることだけでなく、さまざまな条件であなたのキャリアを助けることもできます。IT-Passports.com のAppleの9L0-620問題集を利用することをお勧めいたします。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/9L0-620.html
NO.1 CORRECT TEXT
You can use____ to map an Open Directory record to an LDAP record?
Answer: Directory Utility
Apple模擬 9L0-620体験 9L0-620会場 9L0-620過去問
NO.2 A search base for an LDAP request describes the network path to the LDAP server that the
request will search
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B
Apple 9L0-620ふりーく 9L0-620過去 9L0-620フリーク
NO.3 In a default installation of Mac OS X v10.5, which command should you enter in Terminal to
search for a user named "kim" in all directory domains in your search path?
A. dscl localhost read /Search/Users/kim
B. dscl localhost read /Default/Users/kim
C. dscl localhost read /127.0.0.1 /Users/kim
D. dscl localhost read /Local/Default/Users/kim
Answer: A
Apple学習 9L0-620書籍 9L0-620練習問題 9L0-620赤本
NO.4 CORRECT TEXT
In a default configuration of a Mac OS X v10.5 computer, ___ folder will contain Open Directory logs.
Answer: /Library/Logs/DirectoryService/
7. A search base for an LDAP request describes the location in the LDAP hierarchy where the
search will begin.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A
Apple対策 9L0-620勉強法 9L0-620種類 9L0-620過去問
8. Please point out which type of entry in an LDAP schema defines the record type(s) that the
LDAP directory supports?
A. OID base
B. object class
C. syntax definition
D. attribute definition
Answer: B
Apple勉強法 9L0-620教材 9L0-620教育 9L0-620フリーク 9L0-620入門
9. A search base for an LDAP request describes the directory services data types that correspond
to the LDAP entry being searched
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B
Apple会場 9L0-620練習 9L0-620費用 9L0-620難易度
10. A search base for an LDAP request describes the client application making the search request
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B
Apple 9L0-620 9L0-620 PDF 9L0-620認証試験 9L0-620
11. You are configuring a Mac OS X Server v10.5 computer to search multiple directory domains.
How to specify the order in which the server searches the directories when authenticating users?
A. You should define a custom search path in the Authentication pane of Directory Utility.
B. You should run slapconfig -setauthmechanisms and specify the directory domain search order.
C. You should modify the mapping for the AuthenticationAuthority attribute in the Mappings pane
of Directory Utility.
D. You should configure the computer account and enter the authentication search path in the
Advanced pane of Workgroup Manager.
Answer: A
Apple問題 9L0-620体験 9L0-620攻略 9L0-620虎の巻
12. A Mac OS X v10.5 computer is bound to an Active Directory server using the Active Directory
plug-in in Directory Access. Using the default configuration of the plug-in, what is the Mac OS X user
ID number for a user account provided by the Active Directory server?
A. The user ID number is always set to 500.
B. The user ID number is the value stored in the user account's UID attribute.
C. The user ID number is generated based on the user account's Globally Unique ID (GUID).
D. The user ID number is a randomly generated value that does not conflict with any user IDs used
by the local user records.
Answer: C
Apple 9L0-620虎の巻 9L0-620書籍
13. Which statement describes a standard attribute in Mac OS X v10.5 directory services?
A. An attribute defined by RFC2307
B. An attribute required by Mac OS X v10.5 to publish services with Bonjour
C. An attribute required by Open Directory to support network logins in Mac OS X v10.5
D. An attribute in an Open Directory record that includes default mappings to one or more native
attributes in a local or connected directory
Answer: D
Apple 9L0-620独学 9L0-620 9L0-620初心者
14. Which attribute in a Mac OS X network user account stores the network location of the user's
home folder?
A. The UserHome attribute in the mount record
B. The VFSLinkDir attribute in the mount record
C. The ExportDirectory attribute in the computer record
D. The HomeDirectory attribute in the user account record
Answer: D
Apple合格率 9L0-620割引 9L0-620 9L0-620番号 9L0-620独学
15. In Mac OS X v10.5, which command should you enter in Terminal to send a HUP signal to a
process?
A. sig
B. kill
C. stop
D. signal
Answer: B
Appleふりーく 9L0-620番号 9L0-620練習問題
NO.5 There is one Open Directory master with many replicas. But it fails to work fine. How should
you promote one of the replicas to master and have all the other replicas look to the new master?
A. You should use Server Admin to change one of the Open Directory replicas to a master, and then
change all of the remaining Open Directory replicas to standalone servers, and back to replicas.
B. You should use dsconfig ldap to change one of the Open Directory replicas to a master, and then
use Server Admin to change all of the remaining Open Directory replicas to standalone servers, and
back to replicas.
C. You should use Server Admin to change one of the Open Directory replicas to a master, and then
change the address of the Open Directory master on all of the remaining replicas, without changing
the role of the replicas.
D. You should use dscl to change one of the Open Directory replicas to a master, and then use server
admin to change the address of the Open Directory master on all of the replicas, without changing
the role of the replicas.
Answer: A
Appleフリーク 9L0-620認定試験 9L0-620取得 9L0-620一発合格 9L0-620 9L0-620参考書
NO.6 GeneratedUIDs provide for user identification in which TWO contexts?
A. file ACLs
B. file ownership
C. password policies
D. group membership
Answer: A,D
Apple試験 9L0-620 vue 9L0-620攻略
没有评论:
发表评论